Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals

grupo cs

PFCB: Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals

Competència general: Fer les tasques de neteja i manteniment de superfícies i mobiliari en edificis i locals seleccionant les tècniques, útils, productes i màquines per a garantir la higienització, conservació i manteniment, en el seu cas, sota supervisió del professional competent, complint la normativa aplicable en matèria de seguretat i salut.

pfcs
Mòduls del Programa:
-Mòduls específics: Neteja, tractament i manteniment de sòls, parets i sostres en edificis i locals. Neteja de mobiliari interior. Neteja de cristalls en edificis i locals.
Tècniques i procediments de neteja amb utilització de maquinària. Cuina domèstica. Arranjament d'habitacions i zones comunes en allotjaments.
nuria1cs
-Mòduls generals: Lingüístic-social. Científic-matemàtic. Formació i orientació laboral. Prevenció de riscos laborals i qualitat ambiental. Ed. Física. Tutoria.
-Mòdul de pràctiques en centres de treball.
nuria3cs
nuria13cs

Certificació: Certificat de Professionalitat de Nivell 1, expedit per l'administració laboral competent una vegada superats tots els mòduls del programa.

nuria8cs
Activitats complementàries: Participació en tallers de medi ambient, educació musical i ràdio, activitats de convivència amb la resta del centre.
Ús de les TIC: Treball diari amb tauletes, aprenent el maneig de diverses aplicacions i activitats en línia.

situado3cs
Característiques del nostre alumnat:
+ 16 anys.
Dos anys cursats de TVA.
Autònoms en desplaçaments per l'entorn i amb autonomia per a mantindre un lloc de treball.