TERCERA MOBILITAT BUCAREST (ROMANIA) 13/12 -17/12 (2021)

ACTIVITATS PRÈVIES A la MOBILITAT: Preparació de vídeos que reflecteixen la col·laboració entre diferents agents de la comunitat (25 de novembre contra la Violència de Gènere, 3 de desembre dia internacional de les persones con Diversitat Funcional, 5 de desembre dia internacional del Voluntariat)

El mes de desembre passat representants del nostre centre van tindre l’oportunitat de participar en la tercera mobilitat del projecte Erasmus en el qual participem. 

En aquesta ocasió va ser del 13 al 18 de desembre quan nos desplacem a Romania, concretament a la ciutat de Bucarest. 

A causa de la situació sanitària solament viatgem adults, podent representar i mostrar el treball realitzat por tota la comunitat educativa. 

El nostre primer dia (13 dic) va ser un dia de trasllats, desplaçaments i recepció de participants. 

Va ser al llarg dels dies 14,15 i 16 quan es van desenvolupar totes les activitats incloses en el programa, entre elles: 

-Benvinguda por parteix dels nostres companys amfitrions a l’escola National College “Gheorghe Lazar” i posterior tour por l’edifici.  

-Presentació i descripció del model d’escoles d’educació especial. Sistema educatiu d’educació especial i educació especial integrada (psicòloga) 

-Connexió en línia presentació Primer centre d’educació especial Bucharest, “Special Vocational School” 

-Presentació de les activitats realitzades por els diferents participants. 

-Trobe con convidats especials les històries personals del qual reflecteixen el seu dia a dia en una societat encara por avançar en accessibilitat. 

-Presentació de projectes innovadores duts a terme por l’alumnat de l’escola National College “Gheorghe Lazar” (Robòtica, Alzheimer app i mapa d’accessibilitat Wheel Away app) 

-Visita a un centre d’educació especial. Tallers nadalencs con l’alumnat  

-Visita al Parlament. 

-Presentació en línia por parteix de l’alumnat d’entrevista en un centre de majors 

-Visita centre de majors. Tallers con la tercera edat. 

-Visita i tour por la ciutat de Bucarest 

Una vegada acabades les activitats del programa vam poder gaudir de visites a algunes ciutats com Sinaia, Bran i Brasov. 

Va ser una mobilitat molt fructífera en la qual vam poder gaudir i enriquir-nos de tot allò que entre companys europeus compartim. 

Ara nos encaminem cap a la 4a mobilitat (Itàlia) en la qual comptarem con la participació i representació del nostre alumnat.