La partida de naixement de Didín Puig:

El trenta de juny de 1927 es procedia a fer el certificat de naixement de Didín Puig a Guadassuar, municipi on va nàixer i va viure els primers anys de la seua vida.

L’Aula Didàctica, gràcies a l’ajuda d’Enric Mut, cronista de Guadassuar, hem pogut fer-nos amb la partida de naixement de Didín Puig, nascuda un 28 de juny de 1927. En aquesta partida podem veure tant a Eulogio Puig Usina (pare) com a Cándida Grau Llopis (mare): el primer, de Benimodo; la segona, natural de Navarrés. També ens parla de qui van ser els seus avis, provinents tant de Benimodo com de Navarrés i de Gor (Granada). Es poden llegir els oficis de tots ells, tots ben diferenciats: des de secretari local fins a mestra, llaurador o treballadora domèstica. És interessant perquè també ens indica quina era la vivenda de la família Puig i Grau: el carrer Santa Llúcia número 8, just darrere de l’Ajuntament de Guadassuar.

Voleu saber més sobre la vida de Didín? Doncs cliqueu a l’apartat de “Materials didàctics”. A l’Aula Didàctica vos explicarem moltíssimes coses més!

Partida de naixement de Didín Puig.
Enric Mut, cronista de Guadassuar.