Assistència a la Càtedra extraordinària de valors democràtics i de gènere

El passat mes d’octubre els membres de l’Aula Didàctica de Cultura Contemporània Didín Puig assistiren a les jornades organitzades per l’Institut de la Dona i la Universitat Complutense de Madrid al respecte dels valors democràtics i de gènere.

Una de les activitats programades per l’Ajuntament de Benimodo el passat octubre van ser les jornades sobre valors democràtics i de gènere que van tenir lloc al saló de plens de la localitat. Allí s’organitzaren xarrades i tallers al respecte de la igualtat i de com s’ha de tractar aquesta amb les i els adolescents que puguen visitar l’Aula Didàctica. Xarrades, tallers, debats i anàlisi de materials audiovisuals conformaren el gros de l’activitat, que acabà amb una proposta generalitzada sobre com s’ha de tractar aquesta temàtica a l’aula i com desenvolupar-la per fer prendre consciència a l’alumnat en matèria d’igualtat i de valors ètics i democràtics.

L’assistència a aquest seminari s’engloba dins de les activitats organitzades per l’Institut de la Dona i per la Universitat Complutense de Madrid a través de la Càtedra Extraordinària, ens amb el qual s’ha iniciat una relació de treball conjunt per millorar l’aprenentatge d’aquestos valors entre la població adolescent.