Aneu a la barra d'eines

VIDEOTUTORIALS

En aquest espai trobareu videotutorials relacionats amb la plataforma Portal.EDU

Primers passos

Portal.EDU – Primers passos

Tutorial que mostra el funcionament del portal educatiu de la Generalitat Valenciana basat en la tecnologia WordPress. Alfredo Vicente ens mostra els aspectes bàsics del tauler i la configuració bàsica de la pàgina del centre.

Llegir més…

Portal.EDU – Inici de sessió i problemes derivats

Vídeo que explica en 40 segons com iniciar sessió en la plataforma Portal.EDU de la Generalitat. Després s’hi indica què cal fer en cas de tindre problemes per a entrar.

Llegir més…

Portal.EDU – Traducció d’una entrada de forma ràpida amb el Salt

Tutorial de #CvTIC que explica, per a un lloc bilingüe, com crear la traducció d’una entrada a l’altre idioma oficial amb el complement “Traduccions Salt”

Llegir més…

Personalització del lloc web

Portal.EDU – Configuració general de la Plataforma

 Videotutorial sobre el funcionament de la Plataforma per a la gestió i realització de pàgines web mitjançant l’eina Portal.EDU de la Conselleria d’Educació, que ens explica com realitzar la configuració bàsica dels diferents apartats de Portal.EDU.

Llegir més…

Portal.EDU – Creació de Menús

Videotutorial sobre el funcionament de la Plataforma per a la gestió i realització de pàgines web mitjançant l’eina Portal.EDU de la Conselleria d’Educació, que ens explica com crear i gestionar de manera fàcil els Menús de la pàgina web.

Llegir més…

Portal.EDU – Incloure idiomes en la pàgina

Videotutorial sobre el funcionament de la Plataforma per a la gestió i realització de pàgines web mitjançant la ferramenta Portal.EDU de la Conselleria d’educació que ens explica com incloure i gestionar els idiomes de la pàgina de Portal.EDU.

Llegir més…

Portal.EDU – Utilització de la Mediateca (Biblioteca de recursos)

Videotutorial sobre el funcionament de la Plataforma per a la gestió i realització de pàgines web mitjançant la ferramenta Portal.EDU de la Conselleria d’educació que ens explica com crear i gestionar de manera fàcil els Menús de la pàgina web.

Llegir més…

Portal.EDU – Ginys/ Widgets

Videotutorial sobre el funcionament de la Plataforma per a la gestió i realització de pàgines web mitjançant la ferramenta Portal.EDU de la Conselleria d’educació que ens explica com funcionen i com podem incloure ginys i widgets en la nostra pàgina.

Llegir més…

Portal.EDU – Plugins: Informació del centre

Videotutorial sobre el funcionament de la Plataforma per a la gestió i realització de pàgines web mitjançant la ferramenta Portal.EDU de la Conselleria d’educació que ens explica com incloure el plugin desenvolupat per a la pàgina: Informació del centre.

Llegir més…

Portal.EDU – Plugins: Add to any

Videotutorial sobre el funcionament de la Plataforma per a la gestió i realització de pàgines web mitjançant la ferramenta Portal.EDU de la Conselleria d’educació que ens explica com incloure el plugin desenvolupat per a la pàgina: Add to any.

Llegir més…

Portal.EDU – Lloc offline

Videotutorial sobre el funcionament de la Plataforma per a la gestió i realització de pàgines web mitjançant la ferramenta Portal.EDU de la Conselleria d’educació que ens explica com configurar la pàgina per a indicar que el lloc està fora de servei temporalment.

Llegir més…

Portal.EDU – Error 404

Videotutorial sobre el funcionament de la Plataforma per a la gestió i realització de pàgines web mitjançant la ferramenta Portal.EDU de la Conselleria d’educació que ens explica com configurar la pàgina d’error 404 per indicar una errada en la cerca de la pàgina

Llegir més…

Portal.EDU – Plugin: Reserva d’aules i espais del centre

Videotutorial sobre el funcionament de la Plataforma per a la gestió i realització de pàgines web mitjançant la ferramenta Portal.EDU de la Conselleria d’educació que ens explica com utilitzar el connector instal·lat a la pàgina de wordpress de reserva d’espais i aules del centre.

Llegir més…

Portal.EDU – Plugins: formularis

Videotutorial sobre el funcionament de la Plataforma per a la gestió i realització de pàgines web mitjançant la ferramenta Portal.EDU de la Conselleria d’educació que ens explica com utilitzar el connector instal·lat a la pàgina de wordpress de Formularis, per recollir informació i suggerències dels visitants de la pàgina 

Llegir més…

Creació de continguts

Portal.EDU – Afegir Categories i etiquetes

Videotutorial sobre el funcionament de la Plataforma per a la gestió i realització de pàgines web mitjançant la ferramenta Portal.EDU de la Conselleria d’educació que ens explica com incloure i gestionar les diferents categories i etiquetes que formen part d’una pàgina web.

Llegir més…

Portal.EDU – Creació de pàgines amb l’editor clàssic

Videotutorial sobre el funcionament de la Plataforma per a la gestió i realització de pàgines web mitjançant l’eina Portal.EDU de la Conselleria d’Educació, que ens explica com crear pàgines utilitzant l’editor HTML clàssic.

 

Llegir més…

Portal.EDU – Creació d’entrades amb l’editor clàssic


Videotutorial sobre el funcionament de la Plataforma per a la gestió i realització de pàgines web mitjançant l’eina Portal.EDU de la Conselleria d’Educació, que ens explica com crear i publicar entrades utilitzant l’editor HTML clàssic.

Llegir més…

Portal.EDU – Inserció d’una imatge en una entrada

Tutorial de #CvTIC que explica la forma d’afegir una imatge en una entrada del lloc web.

Llegir més…

Portal.EDU – Creació d’una entrada

Expliquem la creació i publicació d’entrades en Portal.EDU amb l’editor simple de WordPress; com afegir una entrada, qüestions bàsiques de l’editor (negreta, cursiva, capçaleres, llistes, creació d’un enllaç) i els paràmetres d’estat, visibilitat i publicació de l’entrada. També s’explica com incloure l’entrada en una categoria.

Llegir més…

Trobes a faltar un vídeo?

Estàs treballant a Portal.EDU i no saps com dur a terme alguna de les teues idees? Si no has trobat la resposta als videotutorials, comparteix la teua necessitat i t'ajudarem!

Portal.EDU