Aneu a la barra d'eines

Convertir una pàgina web a PDF

Moltes vegades preferim tindre un arxiu de text en el que poder llegir el contingut d'una pàgina web perquè ens resulta més còmode o per altres motius. En aquest tutorial anem a fer-vos una senzilla explicació de la possibilitat de passar una pàgina web a PDF des dels navegadors Mozilla i Chrome. La principal diferència que hi ha entre el resultat dels dos és que amb el navegador Mozilla no s'obren els enllaços, ja que crea una versió imprimible de la pàgina i no un arxiu, cosa que sí que fa amb el navegador Chrome on es genera un fitxer en el format portable de document (PDF).
Comencem:

1.- Obre qualsevol dels dos navegadors i busca la pàgina web que vulgues passar a Pdf; jo per exemple ho vaig a fer amb un dels temes del curs inicial de coordinadors TIC i amb el navegador web Mozilla.

2.- Una vegada a la pàgina seleccionada hauràs d'utilitzar la combinació de tecles (control+ p) prement les dues a la vegada i apareixerà un menú com el que et mostrem a continuació.

3.- Seleccione l'opció:Imprimeix a fitxer PDF.

4.- A continuació s'obre un menú en el que has de polsar als tres puntets que hi ha a la part dreta per triar el lloc on voleu guardar el PDF i canviar-li el nom al fitxer; si no canvieu la destinació i el nom del fitxer us donarà una errada.

5.- Canvie el nom i li done a: imprimir.

6.- Busque el fitxer a la destinació en el que l'havia guardat, en el meu cas està a l'escriptori.

7.- Polse dues vegades sobre el fitxer per comprovar que s'obri i dispose de tota la informació desitjada.