Aneu a la barra d'eines

Videotutorials d’Aules per a l’alumnat

L'alumnat no naix sabut; hi ha molt de mite amb això dels nadius digitals. Hem trobat que també necessiten tutorials i n'hem fet alguns en aquesta secció. Accedir a la plataforma, problemes amb la contrasenya, navegació pels cursos i fòrums, conceptes bàsics de Moodle, com entregar una tasca o consultar les qualificacions són alguns dels vídeos.

ALUMNAT

AULES Alumnat – Accedir a la plataforma

En aquest videotutorial expliquem a l’alumnat com accedir a la plataforma corporativa aules de la Conselleria d’Educació.

Llegir més…

AULES Alumnat – Navegació pels cursos i foros

Videotutorial en el que expliquem a l’alumnat la navegació per diferents cursos de la plataforma corporativa aules de la Conselleria i els tipus de foro de comunicació amb el professorat i amb la resta de l’alumnat del curs.

Llegir més…

AULES Alumnat – Diferència entre recursos i activitats

En aquest videotutorial expliquem a l’alumnat la diferència entre recursos i activitats a la plataforma corporativa aules de la Conselleria.

Llegir més…

AULES Alumnat – Entregar una tasca (fitxer adjunt)

 Videotutorial que explica a l’alumnat d’Aules, la plataforma corporativa de Conselleria com inserir un fitxer en una tasca per pujar-la i enviar-la al professorat.

 

Llegir més…

AULES Alumnat – Entregar una tasca utilitzant l’editor HTML

Videotutorial explicatiu de la utilització de l’editor HTML que pot fer ús l’alumnat a la Plataforma Aules

 

Llegir més…

AULES Alumnat – Entrega de tasques amb fotos des del mòbil

Ivan García, mestre d’Informàtica, de l’IES THIAR al PILAR DE LA FORADADA. Ens mostra com pot l’alumnat entregar tasques a la plataforma Aules, des del telèfon mòbil.

Llegir més…

AULES Alumnat – Consultar les qualificacions

La professora Inma Fuentes, ens explica de quina manera i què pot veure l’alumnat respecte a les qualificacions de les tasques que ha anat realitzant i que el seus docents han avaluat i registrat a l’aula virtual.

Llegir més…

AULES – Alumnat – Entregar una tasca

Tutorial realitzat per Héctor Espinosa, on ens explica com entregar una tasca a una activitat. També veiem com podem enviar-li un comentari al professorat per poder comunicar-nos.

Llegir més…

AULES – Alumnat – Enviar un missatge a un fòrum

Tutorial realitzat per Héctor Espinosa, que mostra com podem enviar un missatge a un fòrum, així com el recurs per marcar assistència a les classes.

Llegir més…


Aquest article va ser publicat per primera vegada en el butlletí CvTIC núm 22. Podeu trobar més videotutorials en aquesta pàgina de la secció Aules. Podeu explorar més butlletins en Aquesta Pàgina.

Comparteix