Aneu a la barra d'eines

FERRAMENTES CORPORATIVES

Què és i a qui va dirigit?

La plataforma tecnològica Mestre a Casa ofereix notícies i novetats relacionades amb l'àmbit educatiu, informació d'utilitat pedagògica, accés a més de 2.000 continguts educatius, programari educatiu en línia de les diferents àrees curriculars, enllaços d'interés i recursos addicionals, comunitats on exposar i conéixer experiències didàctiques dels centres amb les tecnologies com un recurs més en els processos d'ensenyança-aprenentatge.

Què puc trobar en el portal educatiu?

Mestre a Casa es vertebra en tres eixos principals que són la personalització, l'autogestió i la col·laboració. D'eixa manera el professorat, a través del portal educatiu, disposa d'espais  i funcionalitats amb les quals es poden gestionar totes tres de manera senzilla i autònoma.

  • La part pública del portal, accessible a tota la comunitat educativa, ofereix espais d'interés per a docents, alumnes i famílies. El centre posa a disposició i publica tot allò que considera necessari, com ara, informació general del propi centre i la seua organització i estructura, del curs acadèmic, esdeveniments, documentació, etc.
  • La part privada del portal requereix validació d'usuari. Actualment, és una secció destinada a ús docent per a tasques d'organització personal i de centre, disposant d'un escriptori específic adaptat a les seues necessitats i també personalizable.

Cal tenir present que, ara mateix, continua implementant-se el pilotatge del nou portal web per a centres educatius (més endavant també per blogs docents) i que coneixem com a PortalEdu. Aquest nou portal ja és visible en un nombre molt significatiu de centres educatius públics i acabarà substituint al portal Mestre a casa quan aquesta implementació haja finalitzat. Per a més informació, consulteu la pàgina web del PortalEdu.

Mentrestant i al llarg de tot aquest procés de canvis i millores dels portals corporatius, és important per a les persones usuàries de Mestre a Casa, estar al cas de les últimes novetats que es poden consultar en aquestes entrades:

Enllaços útils

La documentació de mestre a casa és molt àmplia, i pots trobar-la en el mateix portal (http://mestreacasa.gva.es/web/portaleducativo). No obstant això, volem destacar diverses guies ràpides que aborden els temes que més recurrentment són motiu de consulta per part de les i els docents usuaris.

– Crear web centre
– Blog personal
– Administració web centre