Estimem Dones i Tecnologia

Estimem Dona i Tecnologia
Estimem Dona i Tecnologia

L'11 de febrer celebrem el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència. Amb motiu d'aquesta celebració donem a conéixer recursos que tenen com a objectiu visibilitzar el paper de les dones en la ciència i la tecnologia.

Recursos

Quizzi 11 febrer

Les aportacions de les dones al progrés han sigut successivament invisibilitzades. Juga amb nosaltres i descobreix els èxits de dones fantàstiques de totes les èpoques!

Exploradores ciencia

Coneix els llibres de la sèrie Exploradores de la ciència, materials curriculars coeducatius que, com indica el Pla Director de Coeducació de la Generalitat Valenciana, visibilitzen les dones com a subjecte cultural i model de referencia en els continguts.

Dones invisibitlizades

La ciència, com la paciència, també naix de les dones, però sovint no coneixem científiques. Punxant ací en descobriràs unes quantes, i les seues contribucions al progrés de tota la societat.

Tradicionalment semblava que les màquines no eren cosa de xiques, però a poc a poc es demostra que en qualsevol camp del coneixement hi ha talent femení. Punxa ací i comprova-ho.

Womanation

La Mesa de l'Enginyeria Valenciana ha organitzat un gran esdeveniment denominat Womantion Congress. Si vols participar en aquesta activitat, programada per als dies 11 i 12 de febrer, visita el web http://womanation.es/

Per què deu ser que en els teus llibres de matemàtiques i ciències es parla de científics i d’inventors, però quasi no hi apareixen científiques i inventores? Acompanya’ns per a descobrir dones excel·lents en aquests camps!

ALIANZA STEAM POR EL TALENTO FEMENINO
De major vull ser