Cambia tu futuro

Amb motiu del Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) ha entregat hui, els reconeixements a alumnes i instituts de Formació Professional la Comunitat Valenciana per la seua implicació en matèria de Prevenció de Riscos Laborals (PRL).

El nostre centre ha sigut premiat per la seua destacada participació en la campanya “Canvia el teu futur” promoguda per la CEV amb l’objectiu de conscienciar a l’alumnat d’FP, com a futurs treballadors i empresaris, sobre la importància de la PRL.

L’acte ha estat conduït per l’actriu i monologuista María Juan.

El president de CEV Castelló, Luis M. Martí, ha agraït la participació dels centres d’FP de la Comunitat Valenciana en la iniciativa i ha reivindicat el compromís de la CEV per a fer de les nostres empreses espais segurs de treball. Una activitat preventiva eficaç, a més de contribuir a protegir la salut dels professionals en els centres de treball i les condicions laborals, constitueix un valuós factor de competitivitat per a l’empresa i produeix beneficis a tercers”.

En l’acte ha comptat també amb la participació del secretari autonòmic de Treball, Enric Nomdedéu; i la directora general de Treball, Benestar i Seguretat Laboral, Elvira Ródenas. Cal recordar que gràcies a aquesta campanya, finançada per la Generalitat Valenciana i amb el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç, i de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, la CEV va posar a la disposició dels docents un pack de material gràfic i un vídeo, com a suport a la labor educativa del professorat i a fi d’aconseguir una autèntica cultura preventiva entre els alumnes.

https://prevencionriesgoslaboralescev.es/

https://cambiatufuturo.es/

https://www.instagram.com/cambiatufuturo_cev/