La mirada del neandertal

Hui ens ha vistita Xavi Aliaga, autor del llibre “La mirada del neandertal”. Amb aquesta visita hem completat el treball que el nostre alumnat ha fet d’aquesta lectura dins del Pla lector que hem encetat enguany. L’autor ens ha contat el context del llibre i ha respost a les preguntes que li hem formulat. Com a sorpresa hem contactat amb la il·lustradora del llibre, Julia Moscardó, des d’Anglaterra, ciutat on viu i treballa. Julia és la filla de la nostra companya d’anglès Isabel Chàfer. També ella ens ha explicat la seua feina i com es va inspirar per a la il·lustració de la portada del llibre. Per finalitzar el nostre alumnat ha llegit els relats que ha preparat inspirats en el llibre. Enhorabona a tot el professorat i alumnat participant en l’activitat.

https://xavieraliaga.cat/