Guanyadors/es concurs idees de negoci innovadores

El passat 15 d'abril va tindre lloc l'exposici de les idees finalistes en el nostre Concurs d'idees de negoci innovadores. El jurat va valorar i decidir els tres primers premis:

Primer premi- HOSPICAR (Nuria Carreres i German Huesca) Es tracta d'una app per a facilitar el transport a centres sanitaris de persones majors o depndents amb possibilitat d'acompanyament a la consulta duran l'espera

Segon premi- SERVIFOOD ( Ania Molina i Sara Macias) Empresa de càtering per a escoletes infantils amb productes 100% ecològics produïts per la pròpia empresa amb la finalitat de transmetre hàbits de menjar saludables.

Tercer premi- MUJERES EN ACCIÓN (Paula Martínez i Silvia Belda) Creació d'una casa rurar gestionada per dones que han patit violència de gènere que ofereix un servei de restaurant ecològic, taller de costura i tallers culturals de cuina, cultiu, ceràmica,...

El jurat compost per Jordi Tormo (CEEI Alcoi), Quique Tormo (Caixa Ontinyent), Christian Cintrano (Caixa Popular), Jose Vicente Soler (Direcció General d'Economia Sostenible), Natxo Reig (Ajuntament de Xàtiva), M. José Granero (FEVECTA) i Gloria Sánchez (Professora del CIPFP La Costera), donaren l'enhorabona a tots els participants per la qualitat de les idees presentades i també felicitaren als sis finalistes per les seues exposicions. També ens han donat l'enhorabona al professorat per la tasca que desenvolupem.