MENJADOR – CURS 23/24 

Benvinguts al nou curs escolar! 

 El menjador escolar està en funcionament des del primer dia lectiu del curs, 11 de setembre, fins a l’últim, dia 21 de juny.  

Us recordem que, segons estableixen les normes de funcionament del menjador de la Conselleria d’Educació, la minuta per comensal/dia serà de 4,25€. 

Pel que les mensualitats queden de la següent manera: 

MES DIES QUANTIA 
Setembre                15 dies 63,75 € 
Octubre                     19 dies 80,75 € 
Novembre 21 dies 89,25 € 
Desembre 13 dies 55,25 € 
Gener 18 dies 76,50 € 
Febrer 21 dies 89,25 € 
Març 17 dies 72,25 € 
Abril 16 dies 68 € 
Maig 22 dies 93,5 € 
Juny 15 dies 63,75 € 

Les mensualitats s’abonaran a través de càrrec bancari a principi de mes vençut, i es passaran al càrrec el dia 5 de cada mes. Per tant, l’últim cobrament de menjador serà el dia 5 de juliol de 2024. 

Tot l’alumnat becat pot consultar l’import anual o mensual que ha d’abonar, en funció de la modalitat en la qual haja sigut becat. (Quan estiga disponible). 

En cas que un comensal fix falte, si s’avisa a secretaria abans de les 10 del matí, mitjançant web família o el correu electrònic de secretaria (46024072.secretaria@edu.gva.es), no se li cobraria el dia, ja que es pot avisar en cuina per a no elaborar aqueix menú. Si per contra, no s’avisa a temps, es carregarà el dia. 

HORARI: 

D’Octubre a Maig és 12.45 a 15h de dilluns a dijous i els divendres de 13 a 16:30h. 

Setembre i Juny és de 13 a 15h. 

   MOLT IMPORTANT! 

  • COMENSALS EXTRES  

          Enguany, de nou podem assumir comensals extres, però a causa de la capacitat del menjador i els comensals fixos que hi ha, s’haurà d’entregar el tiquet de menjador almenys un dia abans per a assegurar-nos que no hi ha cap problema. 

Per a poder adquirir els tiquets de menjador, cal pagar-los abans de poder recollir-los en secretaria. Qui necessite tiquets, cal fer un ingrés en el compte del col·legi de 42,50 € amb concepte tiquets menjador alumne/a (posar nom de l’alumne/a). Una vegada que tingueu fet aqueix pagament, heu d’entregar en la secretaria del centre el resguard de l’ingrés perquè se us entreguen aquests tiquets. 

 L’IBAN és el següent: ES49 2100 6930 1913 0025 0089  

Us recordem que no s’admeten comensals extres en els dies especials i últim dia de trimestre. 

  • COMENSALS FIXOS DE CURSOS ANTERIORS. 

Els comensals de cursos anteriors que vagen a continuar fent ús del servei de menjador no necessiten comunicar-se amb secretaria, excepte si hi ha algun canvi en la domiciliació bancària, i en aquest cas, han d’aportar la fotocòpia del nou compte on vagen a domiciliar el pagament. 

 Els comensals fixos amb beca en cursos anteriors, si aquest curs no els ha sigut concedida, han de posar-se en contacte amb secretaria per a notificar la seua continuïtat o baixa en el menjador (mail de secrataría o web família). 

ATENCIÓ 

TOTES LES MODIFICACIONS, ALTES I BAIXES DE MENJADOR Al llarg del CURS, HAURAN DE SER NOTIFICADES PER LES FAMÍLIES, POSANT-SE EN CONTACTE AMB LA SECRETARIA DEL CENTRE, HAVENT DE SIGNAR LES ALTES I BAIXES CORRESPONENTS.  

Davant qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant web família o correu electrònic. 

NOUS COMENSALS: 

Quan l’app d’IRCO estiga activa, us entregarem una nota de com accedir a la plataforma d’IRCO, a través de la qual rebreu cada dia el comunicat de com ha anat el menjar, també accedireu al menú mensual i rebreu diferents notificacions referents a aspectes pedagògics del menjador.