Aneu a la barra d'eines

Presentació virtual

ALARGADO

S'apropa un dels moments més importants per a molts de vosaltres i no és altre que l'ecció de centre per a l'escolarització dels vostres fills i filles.

Per aquesta raó volem obrir les nostres portes i convidar-vos a veure el nostre centre. D'aquesta manera podeu coneixer-nos i saber un poc més sobre nosaltres.

Aquest curs, i a causa de la situació que estem vivint, hem d'adaptar-nos a les circumstàncies i farem aquesta jornada de manera virtual. Això no vol dir que no pugueu preguntar-nos tots el dubtes que tingueu.

Com som conscientes que molts de vosaltres voldreu preguntar diferents aspectes, farem una reunió virtiual en directe on, encantats, us resoldrem totes aquelles qüestions que ens plantegeu.

Aquesta reunió será el dia 29 d'abril a les 16:30 hores.

Per a poder assistir a la reunió, haureu d'emplenar la inscripció que teniu dins d'aquesta mateixa pàgina.

Mentre arriba aquest dia, dins d'aquesta mateixa pàgina web podeu trobar i veure totes les nostres instal·lacions i projectes que portem a terme.

Us esperem!

Inscripció Jornades

Si estàs interessat/da a assistir a la jornada de portes obertes i que puguem així resoldre tots els teus dubtes, fes clic en el següent enllaç i emplena el formulari. Ens posarem en contacte amb tu i t'enviarem l'enllaç a la reunió.

29 d'abril a les 16:30h

Projecte Educatiu

Els membres de la comunitat educativa del CEIP Professor Ramiro Jover, considerem que l’escola pública ha de plantejar-se nous reptes educatius per tal de poder formar ciutadans i ciutadanes que, siguen capaços d’afrontar amb valors tots els nous plantejaments del segle XXI

        Llegir més...

Educació Infantil

Tots sabem la gran importància que tenen els primer anys dels xiquets i xiquetes. Per això l'Educació infantil és fonamental en el seu desenvolupament

Els àmbits cognitiu, afectiu, psicomotor i emocional són la base d'un correcte desenvolupament, per això en la nostra escola portem a terme els següents aspectes:

     

Educació Primària

L' Educació Prmària és una de les etapes més importants de la vida escolar dels xiquets i xiquetes.

En ella es viuen experiències que marcaran per a tota la vida. A més, dins d'aquesta etapa es crea la base per al correcte desenvolupament de les següents etapes.

Com som conscients de tot això, ens basem en:

PROJECTES INNOVACIÓ

ANTIC ALUMNAT DEL CENTRE

Captura de pantalla 2021-04-16 a las 20.52.48

Ricard

"El col·legi Ramiro Jover va ser una de les principals causes per la qual vaig decidir fer-me professor de primària. És un centre inclusiu amb un equip docent que actua com una gran família, disposada a ajudar-te en tot el necessari"

Captura de pantalla 2021-04-16 a las 20.45.14

Nerea

" Dins d'aquest col·legi he viscut moltes experiències de les quals guarde un molt bon record. Recorde als meus companys i companyes i a molts dels mestres que van passar per la meua vida. És un gran col·legi"

Contacteu amb nosaltres

  • Max. file size: 30 MB.
20x20