ESTACIONS D’APRENENTATGE – PRIMER CICLE (2N)

Aquesta setmana la proposta d’ESTACIONS D’APRENENTATGE a segon de primària ha sigut la següent:

ESTACIÓ 1 amb col·laboració d’una papà de classe: joc de taula “DOG” (FunTastic). L’objectiu és ser el primer a quedar-se sense cartes. Per a això haurem de ser els primers a dir l’objecte que no apareix en les cartes, ni per la seua forma ni pel seu color.
Per a començar col·locarem 4 cartes de mostra en el centre, totes boca amunt, mentre mesclem la resta de cartes i les col·loquem boca avall. Després donarem la volta a la primera carta i ….

  1. Si ens ix una carta DOG, qui primer cride DOG i pose la mà sobre la carta l’haurà guanyada.
  2. Que siga una carta amb objectes, vols guanyar-la? doncs hauràs de dir l’objecte en veu alta que no apareix ni per la seua forma ni pel seu color. Has de ser el més ràpid a dir-ho, però cura i és que si t’equivoques hauràs de retornar una de les teues cartes guanyades.

ESTACIÓ 2: ruleta amb paraules que porten la S/SS en valencià.

ESTACIÓ 3: Rellotges digitals en parelles. Un membre de la parella agafa una carta i la dicta al company, aquesta persona té la resposta per la part posterior de la carta, el company l’escriu al seu rellotge digital i després si és correcte guanya la carta. Posteriorment, es canvia el rol.

ESTACIÓ 4: la mestra d’Audició i Llenguatge fa un joc d’associar R (forta) R (fluixa), amb peces de puzle.

ESTACIÓ 5: dictat per relleus, han de mirar la pissarra (llistat de paraules amb S i SS) llegir una paraula i dir-la al company per tal que l’escriga correctament.

ESTACIÓ 6: estació amb tauletes amb una APP de BALL SORT. Ball Sort Puzle és un divertit i addictiu joc de trencaclosques! Intenta classificar les boles de colors en els tubs fins que totes les boles del mateix color estiguen en el mateix tub. Un joc desafiador però relaxant per a exercitar el teu cervell!