8 DE MARÇ DIA DE LA DONA TREBALLADORA

Per rendir homenatge al dia de la dona, des de l’escola estem treballant dones destacades en diferents àmbits. Concretament a 1r cicle ens hem centrat en l’àmbit esportiu, al 2n cicle en l’àmbit literari i al 3r cicle en l’àmbit científic. Relacionades amb aquests àmbits hem rebut al llarg de la setmana diferents visites de dones destacades en diversos sectors.

Dimecres 6 de març, l’alumnat i equip docent de primer cicle vam rebre la visita de Patricia Mustieles i Cristina Ros, membres de l’equip que es les va proclamar Campiones d’Espanya de Gimnàtica Rítmica des de l’any 2008 al 2011. Ens van explicar en què consisteix aquesta disciplina esportiva, els diferents aparells amb què es pot competir, vam ensenyar-nos els maillots utilitzats en els diferents campionats i Berta, gimnasta en actiu, ens va deleitar amb una xicoteta demostració de com s’utilitzen els diversos aparells en una coreografia encisadora. Des d’aquí volem donar-los novament les gràcies per donar-nos a conèixer la seua experiència i per ensenyar-nos que amb esforç i constància podem aconseguir tot allò que ens proposem.

A 3r cicle ens ha vingut a visitar a l’escola Raquel Sànchez, ginecòloga de l’hospital de Vinaròs. Raquel ens ha explicat la seua experiència en la medicina, ens ha donat alguns consells i ens ha portat diversos vídeos curts d’altres dones de la província destacades en l’àmbit científic com Juana Crespo (especialista en fecundació in vitro), Blanca Ferrer (hematòloga), Vanessa Febrer Juan (matemàtica) i Aitana Querol (farmacèutica). Aquestes persones destacades dins del seu àmbit no s’han volgut perdre l’oportunitat d’animar a l’alumnat a treballar dur per aconseguir els seus objectius.