Aneu a la barra d'eines

Informacions d’inici de curs

Fa unes setmanes que vam acabar el curs i ja ens tornem a trobar a setembre. Tots els mestres del Jaime Sanz, tenim moltes ganes de tornar a trobar-nos amb el nostre alumnat i n’estem segurs que ells i elles també tenen ganes de tornar a l’escola.

El curs passat va ser molt complicat, però el vam superar amb nota, i això és gràcies a les famílies, als docents, al personal del centre, a l’AMPA, a l’Ajuntament de Peníscola … però sobretot als més menuts, que són els qui ens han donat una lliçó de resiliència. Enguany, de ben segur que seguirem en la línia que vam començar el curs passat, adaptant-nos a les instruccions que ens aniran donant i complint amb les normatives vigents.

Les comunicacions oficials del centre, continuaran fent-se per aquest canal de Telegram. Els documents oficials, així com les notícies més destacades també les trobareu a la web de l’escola https://portal.edu.gva.es/ceipjaimesanz/ .

Hem actualitzat el Pla de Contingència, a les noves mesures: Els mestres especialistes podran fer les classes sense el tutor, respectant la distància de seguretat d’1,2m. Els alumnes d’un mateix nivell entraran i sortiran per la mateixa porta d’accés al centre i també faran pati junts.

Us recordem que totes les reunions, dubtes, consultes, ... amb mestres, especialistes, direcció, … s’hauran de fer per telèfon (964 33 64 40) o correu electrònic 1200210@gva.es si és per a direcció o bé al correu electrònic del mestre o especialista amb qui vulgueu contactar. Si és indispensable vindre a l’escola s’ha de demanar cita prèvia trucant al telèfon o el correu electrònic citats abans.

L’empresa de menjador que tindrem aquest curs serà Sercole, que compta amb la novetat de poder escollir menú halal. A part d’aquestes novetats, el menjador i el transport escolar continuaran com el curs passat: en el menjador no podrà haver-hi alumnat eventual. I en els dos serveis, l’alumnat tindrà el mateix seient durant tot el curs.

També us informem que tindrem una orientadora a temps complet. I seguirem tenint una auxiliar de conversa en anglès.

Us recordem que és molt important tindre la WebFamília activada, ja que, a partir d’aquest curs, no es donaran butlletins de qualificacions en paper, les podreu veure a través de l’aplicació. També és important formar part del canal de Telegram de cada tutoria per a poder estar informats de totes les novetats de l’aula dels vostres filles o fills.

Enguany, els docents del centre acompanyaran a l’alumnat a les sortides i no deixaran anar-se’n a cap alumne si no l’arreplega un responsable major de 18 anys. Per a tindre una relació de persones autoritzades per a emportar-se a cada menor, us passarem un formulari durant els primers dies de classe, que haureu de tornar emplenat a cada tutor/a.

Durant aquest curs, us demanarem col·laboració per formar part de comissions mixtes (pares, mares i mestres), per tal de portar a terme projectes que hem encetat o que volem començar, com els patis actius, la sostenibilitat, …

També continuarem amb les accions solidàries que vam portar a terme el curs passat i en les que la vostra col·laboració va ser desbordant. N’estem segurs que enguany no baixareu el llistó!

Dubtes freqüents d’inici de curs:

- Les famílies que no han vingut a arreplegar el xec-llibre, poden trucar al centre per a concertar cita per arreplegar-lo.

- L’Ajuntament de Peníscola subvencionarà les matineres que seran en horari de 8h a 9h. De moment no tenim dia d’inici per aquest servei, tan prompte com us pugueu apuntar, us avisarem.

- L’escola comença el 10 de setembre menys per a l’alumnat d’infantil 3 anys, que l’entrada és progressiva i s’informarà a les famílies.

- L’horari de setembre i juny és de 9h a 13h i el menjador de 13h a 14:30h. El transport escolar surt en acabar el servei de menjador, excepte el divendres 10, el bus sortirà a les 13h.

- L’horari d’octubre a maig és de 9h a 14h, el menjador de 14h a 15:30h i les activitats extraescolars de 15:30h a 17h. El transport escolar surt en acabar les activitats extraescolars.

- El transport escolar començarà el 10 de setembre en l’horari i rutes habituals.

- El menjador escolar començarà el dilluns 13 de setembre. Cal apuntar-se dient-ho al vostre tutor/a fins el 9 de setembre i dir quin dia començaran els vostres fills o filles.

- Recordar-vos que fer-se membre de l’AMPA no és obligat, però és molt beneficiós per a vosaltres, ja que amb aquesta col·laboració (que és familiar), es poden portar a terme moltes activitats i/o materials que repercuteixen en els vostres fills durant tot el curs.

També volem recordar-vos que qualsevol dubte, qualsevol proposta que tingueu, no dubteu en fer-nos-la arribar, mitjançant l’AMPA, el telèfon o el mail de l’escola, per tal de tindre-ho en compte o ajudar-vos tan ràpid com siga possible.

I res més, esperem que aquest curs siga com a mínim igual que l’anterior, per la nostra part, hi posarem totes les ganes del món. Volem que col·laboreu amb nosaltres, que participeu de l’educació dels vostres fills i filles i que anem tots a una per a fer d’aquests anys d’escolarització, un bonic regal per als més menuts.

Una abraçada,

L’equip docent del Jaime Sanz.