Jornades: Amb nom de dona (IV). De Rea Silvia a santa Elena. Les dones romanes en el mite i la història

L’àmbit Humanístic i Social del CEFIRE de València llança les IV jornades Amb nom de dona.

Aquesta edició estarà dedicada a les dones en l’època romana, des dels orígens i el mite de la fundació de la ciutat fins les referents cristianes de l’Antiguitat tardana, passant pels principals models contraposats de dones de l’època imperial.

Impartida per professorat del Departament d’Història Antiga de la Universitat de València, aquesta formació contribuirà a l’actualització científica del personal docent, tant de Primària com de Secundària, i està pensada per proporcionar estratègies didàctiques per a l’ensenyament de la història antiga des d’una perspectiva más inclusiva i coeducativa.

INSCRIPCIÓ