Des de les assessories dels CEFIRE, tant territorials com específics, us proposarem reptes quinzenals a resoldre amb els vostres companys i companyes o amb l’alumnat en temps de confinament. Es tracten de propostes didàctiques on es formularan idees inspiradores per a l’atenció educativa del vostre alumnat. Així que, us convidem a participar en la resolució de reptes i compartir les vostres experiències en les xarxes socials.

En cas de tindre algun dubte, suggeriment o voler compartir la resolució del repte podeu posar-vos en contacte a través del correu electrònic del CEFIRE: 03402150@gva.es.

Anima't i participa!

#ReptesCEFIRE

Ajudeu-nos a resoldre el repte compartint propostes, records o experiències per fer aquesta idea possible a les nostres cases en temps de confinament.

Repte 1- Missatge des de la prestatgeria

Per ticelx | 7 abril, 2020

MISSATGE DES DE LA PRESTATGERIA Et proposem un repte. Aquests dies de confinament han fet que les tecnologies siguen la nostra finestra cap a l’exterior i ens agradaria rebre un missatge vostre. Us proposem crear un missatge combinant  el títol de diversos llibres i després gravar eixe missatge en vídeo en el que s’incloga les … Read more