Formació en Robòtica col·laborativa proposada pel CEFIRE d’Alcoi en CIDA

Dimecres passat, dia 31 de gener, vam tindre l’oportunitat de celebrar en les nostres instal·lacions en CIDA, a petició del CEFIRE d’Alcoi, una jornada de formació per a centres de la província d’Alacant que estan treballant amb robots col·laboratius a les seues aules.

La sessió presencial forma part del curs de formació que estan coordinant els assessors del CEFIRE d’FP d’Alcoi, José Carlos Dénia, Rafael Perales i Jaime Tortosa i que duu a terme l’empresa CFZ Cobots. L’objectiu d’eixa formació és que el professorat conega el funcionament i possibilitats de la tecnologia en els diferents projectes d’innovació aplicats a les seues aules. Concretament, en esta ocasió, els especialistes de l’empresa CFZ han mostrat la instal·lació de la càmera de visió artificial i l’accessori de la pinça en els cobots en sessió presencial, donant-li continuïtat a la formació combinada que està duent-se a terme en les tres províncies. Ha assistit professorat de l’especialitat d’Instal·lació i manteniment i d’Electricitat i electrònica de la província d’Alacant dels següents centres:

La sessió ha tingut lloc en les instal·lacions de CIDA, des d’on continuem col·laborant per a la difusió i posada en contacte amb altres centres que volen incloure les noves tecnologies i la digitalització en el seu afany diari per la millora contínua i l’adequació a les demandes del sector industrial.

Per més informació visita la web de CIDA: