PROJECTE AT

Què és el projecte d’Aula Transformadora?

Aules Transformadores d’Espais i Metodologies Educatives és un projecte de promoció de la innovació pedagògica que la Subdirecció General de Formació del Professorat de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació posa a la disposició de tots els centres educatius d’etapes no universitàries i professorat de la Comunitat valenciana. Consisteix en un conjunt d’iniciatives que impliquen tota la xarxa de CEFIRE de la Comunitat per assessorar, guiar i formar el professorat de manera individual o els equips docents en conjunt, que volen implantar de forma estructurada i duradora canvis al seu centre. La innovació, adaptable a cada realitat, se centra en la implantació de metodologies densenyament i aprenentatge competencial, aprofitant al màxim la tecnologia educativa i els espais disponibles.

Gràcies a aquest projecte podem conèixer experiències d’altres centres de la Comunitat Valenciana, fer un diagnòstic del nostre estat actual en metodologies actives, en el bon ús de tecnologia i en l’explotació dels espais d’una manera eficient, així com unir-nos a una xarxa de centres transformadors on compartir informació, sol·licitar assessorament i potenciar sinergies.

La formació de la xarxa CEFIRE s’ofereix tant per a professorat de manera individual com per a equips docents, impulsors del canvi als seus centres.

A més, t’agradaria visitar la nostra Aula Transformadora?

Visita la web https://portal.edu.gva.es/aulestransformadores/es/reserva-aula-del-futur/ i podràs registrar-te per venir al CEFIRE d’Alcoi.

Per a més informació:
https://portal.edu.gva.es/aulestransformadores/es/inicio/

Tour virtual

Galeria d’imatges de l’aula transformadora