El nostre patrimoni natural i cultural: volta a peu a la Serra de Foncalent

Aquesta jornada es desenvoluparà durant dues sessions; el dijous 28 de setembre en una sessió en línia, on es tractaran els aspectes més rellevants d’aquest enclavament singular en el terme municipal d’Alacant. Així mateix, el diumenge 01 d’octubre en horari de matí realitzarem un recorregut guiat per la Serra de Fontcalent.

Aquesta activitat es realitza en coordinació amb l’Associació Salvem Foncalent i l’eixida del diumenge 01 està oberta a tota la ciutadania, per la qual cosa podeu assistir amb els vostres familiars i amics si així ho desitgeu. El certificat només s’emetrà per als docents que complisquen les condicions establides per la normativa vigent i assistisquen a les dues sessions de la formació.

El període d’inscripció acaba el 21 de setembre i la confirmació es podrà realitzar fins al 26 de setembre.

La inscripció es realitza en el següent enllaç:

https://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&aneu=11375373&usuari=formacion&idioma=va