III Jornades #PrimaveraMusical: “bategar als poemes escrits en cançons”

El títol de les III Jornades #PrimaveraMusical inclou Bategar als poemes escrits en cançons, un vers de la cançó “Una història d’amor” d’Obrint Pas.

Ens convoquem els dies 2, 3 i 4 de maig al Paranimf de la Universitat d’Alacant per celebrar una activitat formativa que combina ponències sobre «El COM (Col·lectiu Ovidi Montllor), naixement i trajectòria», taules redones com «Viure o sobreviure de la música?», intervencions com «Les inspiracions literàries de les cançons d’El Diluvi» o la visita guiada a l’exposició «#PrimaveraMusical – Literatura i cançons». Comptem, entre altres persones, amb ponents com Rafa Xambó, els components d’El Diluvi Txus Rodríguez, Flora Sempere i Dani Garcia, l’investigador Xavier Hernàndez i músics com Aina Koda, Joan Palomares (Prozak Soup) i Lídia Vila (Júlia).

El dimecres 3 de maig tenim l’oportunitat d’assistir al concert de Jazzmatiks, inclòs en el programa.

Si us interessa participar-hi, inscriviu-vos-hi en la pàgina del CEFIRE abans del 24 d’abril.

Us hi esperem.