II Jornades sobre el desenvolupament del talent i la creativitat

A la UA (Saló d’actes de l’Aulari II) els dies 29 i 30 de MARÇ de 2023 reprenem les II Jornades que oferiran a la comunitat educativa de la província d’Alacant una oportunitat única, de la mà de grans ponents a escala internacional, amb especialització en l’àmbit educatiu, per a continuar creixent i construint l’escola que somiem. Seran unes jornades diferents, creatives i innovadores, encaminades a desenvolupar la nostra pro activitat, que ens ajuden a connectar amb la nostra essència més profunda, la nostra vocació inicial i ens inspire per a continuar endavant.

Així com diferents tallers simultanis de la mà de docents experts i expertes en la temàtica

Perquè, a més d’educar, despertem infinites possibilitats.

Are you ready?

Inscriu-te ací: http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=10708053