Art thinking: Disseny de cartografies d’aprenentatge online

Inscripcions ACÍ

OBJECTIUS//

El curs tindrà com a objectiu la creació d’una cartografia multimèdia d’aprenentatge adaptada a les necessitats de cadascun dels participants. Cada persona partirà de la seua pròpia assignatura o contingut que vulga treballar, per a obtindre, d’aquesta manera, un material pràctic que puga utilitzar en les seues classes en finalitzar el curs. Per a això, ens valdrem de l’ús de diferents tipus d’eines digitals gratuïtes accessibles per a qualsevol docent.

CONTINGUTS//

Aquest curs pretén dotar a docents (o futurs docents) i educadors d’una sèrie d’eines amb la finalitat de realitzar representacions visuals de les seues pròpies assignatures o continguts d’aprenentatge. Es tracta de la creació d’un espai virtual a manera de mapa, eminentment gràfic, que ajudarà a l’alumnat a:
– Visualitzar la seqüència pedagògica des de l’inici de l’assignatura, tenint clara la metodologia educativa, les tasques a realitzar, els criteris d’avaluació, etc. És a dir, accedir als continguts de manera clara i ordenada
– Combinar recursos textuals i audiovisuals de creació pròpia amb diferents eines digitals (totes elles amb una versió gratuïta).

DIRIGIT A//

Professorat de tots els nivells educatius i especialitats interessat en la introducció d’eines digitals de pensament visual.

OBSERVACIONS

Es tracta d’una formació a distància amb tres sessions a través de la plataforma Teams (dimecres 11,18 i 25 d’octubre, de 18 a 20h) i aula virtual Aules.
Per a poder certificar caldrà assistir a les tres sessions i lliurar el treball final. Totes tenen un caràcter participatiu important.

PONENT

Clara Megías, del col·lectiu Pedagogías invisibles.