Carnestoltes moltes voltes

Dimarts passat 10 de febrer el pati del CEE Ruiz Jiménez es va omplir de color i il·lusió per a celebrar la festa del Carnestoltes 2024. Es tractava de viure un carnestoltes de pel·lícula. Aquesta va ser la temàtica selecionada per a confeccionar les disfresses i algunes de les pel·lícules triades van ser: El mag d’OZ, Les tortugues Ninja, Barbie, Men in Black, Willy Wonka, La lliga de la justícia, Del revés, Pixels, The Fast and the furious, Mamma mía, etc.

Durant les setmanes anteriors professorat i alumnat van estar confeccionant aquestes disfresses amb diferents materials i moltíssima imaginació.

La festa va començar amb una desfilada per la catifa roja on tots van poder lluir les seues disfresses i gaudir, un any més, de la festa de carnestoltes. En finalitzar tots van rebre un Oscar per la seua magnífica actuació.

Els membres de l’etapa de TVA