Trobades 2022

El passat dissabte 7 de maig tingueren lloc en Canet d’En Berenguer, l’encontre de Trobades d’escoles en Valencià. Un acte que es celebra tots els anys en una localitat de la nostra comarca per destacar el valor de l’ensenyament en valencià i el paper tan important que tenen les escoles públiques en mantindre la nostra llengua i les nostres arrels, transmetent valors, cançons, històries i tot alló que comporta emprar una llengua.

Aquest any és la primera vegada que asistim a l’acte com a escola independent. És un moment bonic i de germanor on ens trobem mestr@s, pares i mares i els nostres alumnes.

Vos deixem unes imatges de la desfilada inicial. Durant la vesprada es feren tallers per als xiquets. El divertidíssim concert de Dani Miquel i els correfocs de la Diabòlica de Morvedre tancaren la jornada.