Tancat de la Pipa amb l’alumnat de biologia i geologia de 4t d’ESO

Iniciem l’eixida des del Port de Catarroja en una barca tradicional típica de l’Albufera que ens acosta fins a la Pipa, on ens rep el personal tècnic d’este espai tan singular. Allí ens expliquen les pressions que patix el Parc Natural de l’Albufera i la importància del Tancat com a reserva de biodiversitat gràcies al procés de millora de la qualitat de l’aigua que es realitza en els seus filtres verds i llacunes. Posteriorment ens acostem a un punt d’observació d’aus dins del Tancat des d’on, proveïts de prismàtics i unes guies, tractem d’identificar les que observem. Finalment, des de l’alt del centre d’interpretació, contemplem l’Albufera i tota l’extensió d’estes 40 ha recuperades a l’arrossar. L’itinerari de retorn, de nou amb barca, l’ampliem amb una xicoteta navegació per la llacuna abans de tornar al Port de Catarroja.