Activitats

 • ESCAPE ROOM

  ESCAPE ROOM: ALUMNAT AJUDANT

  Com a colofó final el passat dijous, 16 de juny, l’alumnat ajudant del nostre centre va rebre una sorpresa: una ESCAPE ROOM al nostre centre. La finalitat d’aquesta activitat no va ser altra sinó promoure la col·laboració i treball en equip, utilitzant estratègies d’ajuda entre iguals. Gràcies per la vostra col·laboració durant tot aquest curs! Ens veiem l’any pròxim, per tal de continuar amb el nostre objectiu, perquè “la convivència és un tema de tots i totes”. Bon estiu! Per a veure la resta d’imatges, punxa ací

 • Clínic

  CLÍNIC VALENTA FUTSAL

  El passat dilluns  6 de juny és va celebrar al nostre institut el clínic Valenta Futsal organitzat per la Federació Valenciana de Futbol (FFCV) El club Manguen de Agafar i l’ IES María Carbonell i Sànchez.  Segons fonts de la federació ha estat El clínic amb més alta participació dels impartits fins a la data, amb més de 25  participants.  La majoria de les quals formen part del club del nostre institut.  Les ponències foren impartides per tècnics de la federació i contaren amb la participació de les jugadores de divisió d’honor  Leticia Barberà i Eva Bernal.   El president de la secció de Futbol Pepe Sànchez  i la entrenadora del nostre club Maribel també tingueren una participació molt activa.

  Un altre èxit del club!,  que tancarà la temporada 21/22 amb la matinal esportiva que celebrarem el pròxim 21 de juny a les 9h. A les instal·lacions esportives fe l’institut .

  VOS ESPEREM A TOTS I TOTES