Contem què fem en el Pla de Foment a la Lectura

El Pla de Foment a la Lectura de l’IES Marjana va formar part del programa de les Jornades “Claus per a l’animació a la lectura i l’escriptura”, organitzades pel CEFIRE de Xàtiva, que tingueren lloc la setmana passada a la capital de la Costera.

La jornada sobre lectura s’inicià amb una conferència d’Enric Queralt, formador de professorat que té com a objectiu ajudar a millorar l’ensenyament. Des d’aquesta perspectiva, la seua xarrada girà al voltant de la importància de la lectura i de la necessitat de treballar-la als centres docents perquè és un dret de tot l’alumnat.

En aquest marc, la intervenció de les professores Sílvia Garcia i Begonya Soler anà encaminada a donar a conéixer les experiències concretes de foment lector que s’organitzen al Marjana. Així, activitats com “Temps de lectura”, “Presentació de llibres”, “Mercat de llibres” o “Espectacle literari” tingueren molt bona acollida entre els docents assistents a les jornades.

Experiències com aquestes contribueixen a difondre iniciatives a fi que altres centres puguen aplicar allò que funciona.

Biblioteca