Jornada Benvinguda per a les famílies

Dijous passat 5 de setembre va tindre lloc en el nostre centre la primera jornada de portes obertes per a donar la benvinguda a totes les famílies. Va ser un matí on es va acompanyar en tot moment als familiars que van acudir a l’acte per a conéixer a l’equip docent dels seus fills i la resta de professionals que componen la comunitat educativa, recórrer les instal·lacions del col·legi, resoldre dubtes, etc.
Així doncs, el programa oferia prestatges de diferents entitats amb informació rellevant per a ells i els seus fills quant a oferta d’oci i possibilitats de futur, entre elles teníem el plaer de comptar amb associacions de la nostra localitat i voltants com: BALADRE, SOM I ESTEM, APASU, entre altres. A més de comptar amb xarrades de la treballadora social dels servicis socials de Sueca i de l’empresa del menjador escolar.

Moltes gràcies tots els professionals del centre i als familiars per haver compartit un gran matí amb nosaltres. A més, agrair a les entitats col·laborats el seu compromís i per acompanyar-nos en esta primera jornada de portes obertes.