FINALITZA EL PROJECTE PFQB JARDINERIA


“Treballem, col·laborem, millorem”: un projecte a continuar…


Donem per finalitzat el projecte “Treballem , col·laborem, millorem” que l’alumnat del PFQB de Jardineria ha realitzat setmanalment al CEIP Carrasquer. On han dut a terme tasques de manteniment i adequació dels diferents espais del centre.
Un plantejament basat en la metodologia APS (Aprenentatge Servei). Metodologia que ha permés donar un servei comunitari i millorar els diferents els espais on han estat treballant. Aquesta proposta els ha omplit d’ orgull i motivació ja que els aprenentatges treballats a l’escola han pres més sentit.
Agrair una vegada més a tota la comunitat del CEIP Carrasquer per l’acollida i el bon tracte que han mostrat sempre amb “els nostres jardiners”
Fins l’any que ve…

_________________________________________________________________________________________________________________

“Trabajamos, colaboramos, mejoramos”: un proyecto a continuar…

Damos por finalizado el proyecto “Trabajamos, colaboramos, mejoramos” que el alumnado del PFQB de Jardinería ha realizado semanalmente en el CEIP Carrasquer. Donde han llevado a cabo tareas de mantenimiento y adecuación de los diferentes espacios del centro. Un planteamiento basado en la metodología APS (Aprendizaje Servicio). Metodología que ha permitido dar un servicio comunitario y mejorar los diferentes los espacios donde han estado trabajando. Esta propuesta les ha llenado de orgullo y motivación ya que los aprendizajes trabajados en la escuela han tomado más sentido. Agradecer una vez más a toda la comunidad del CEIP Carrasquer por la acogida y el buen trato que han mostrado siempre con “nuestros jardineros” Hasta el año que viene…