Horsens

HORSENS

(DINAMARCA)

El passat 25 d’abril , dos de les companyes del claustre del centre es van desplaçar fins a Horsens, en Dinamarca, per a fer una setmana de “Job Shadowing”.

Després de l’experiència de Dublín i el primer Job Shadowing” realitzat per la directora Mònica i la secretària Carolina en Cahors, França; les mestres Àngela i Gisela, van estar al llarg de la setmana compresa entre el 25 i 30 d’abril al municipi de Horsens realitzant un “job Shadowing”, el qual forma part del projecte Erasmus + del centre.

Què és un Job Shadowing?

El job shadowing implica passar un període de temps breu amb un expert en el lloc per a observar i seguir el seu treball diari. Amb aquesta tècnica d’aprenentatge per observació, s’actua com observador, el que permeteix tindre una idea del treball que es desenvolupa en altres centres semblants al nostres, d’altres països.

Experiències que milloraran el centre i la capacitat de treball del claustre. Sempre pensant en el futur de l’escola i la possibilitat de créixer dins del marc europeu.

Observacions.

Les nostres companyes varen recórrer les instal·lacions del centre durant els dies que van estar allí, van treballar amb ells, es van desplaçar a diferents escenaris per a treballar i realitzar les activitats pròpies de la seua rutina… Per a posteriorment, una vegada arribar a espanya, fer una exposició a les companyes i companys de la seua experiència, valorar el nostre treball i millorar el treball d’ensenyament-aprenentatge.

SEGUIM!