Inici

¡CITA PRÈVIA PER A ANAR AL CENTRE!

Seguint instruccions de la Conselleria d'Educació, amb la finalitat d'evitar desplaçaments, l'atenció administrativa i acadèmica es realitzarà principalment per telèfon, correu electrònic i webfamilia.

En el cas que haja de personar-se en el centre, haurà de sol·licitar cita prèvia en el telèfon 966 912 260, de 9.00 h. a 13.00 h i seguir les mesures de prevenció que a continuació detallem (més informació).

 

 

 

NOVETATS

CURS D'ESPECIALITZACIÓ DE CIBERSEGURETAT

INFORMACIÓ FAMÍLIES. Mesures Covid

Atenció educativa domiciliària Covid 19

Davant la suspensió temporal de l'activitat educativa presencial, i seguint les instruccions de la Secretaria Autonómica d'Educació, establim el següent procediment amb l'objectiu de realitzar l'acompanyament educatiu telemàtic a l'alumnat de l'IES Severo Ochoa.

Tots eduquem i aprenem

TEAAquesta iniciativa, forma part d'un projecte d'innovació educativa. Fa uns anys, un grup de professors del Severo Ochoa va decidir fer un pas cap avant, un compromís per a treballar per i amb l'alumnat d'una forma diferent. Els pilars bàsics: la cohesió de l'equip docent i l'educació en valores mitançant de l'educació emocional, tot allò vertebrat baix les tècniques de l'aprenentatge cooperatiu amb la finalitat de que els nostres alumnes es formen integralment y alcancen les competències bàsiques en el marc d'una educació integral.

Erasmus+

Erasmus+En el nostre afany per a portar la innovació a les aules que oferisca al nostre alumnat un ventall de possibilitats el més ample possible, és un plaer per a nosaltres poder comunicar que durant el present curs escolar, estem treballant en l'IES Severo Ochoa tots dos projectes ERASMUS+ per a Secundària.

Acabem de finalitzar el projecte Erasmus+ KA1 "Una mirada compartida d'Europa" i hem començat a treballar en un altre nou, anomenat "Learning by Doing", té una duració de dos anys (des de 2018 a agost 2020) i va dirigit als docents del nostre institut.

eTwinning
eTwinning fomenta la col·laboració escolar a Europa utilitzant les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i fa costat als centres escolars prestant-los les eines i els serveis necessaris que faciliten la seua associació per a desenvolupar un projecte en comú.

Orientació Educativa i Vocacional
Educació Secundària
Batxillerat
Batxillerat
Famìlia d'Informàtica i Comunicacions
Famìlia d'Informàtica i Comunicacions
Família de Comerç i Màrqueting
Família de Comerç i Màrqueting
Família d'Administració i Gestió
Família d'Administració i Gestió