Inici

Pàgina web en construcció

¡CITA PRÈVIA PER A ANAR AL CENTRE!

Seguint instruccions de la Conselleria d'Educació, amb la finalitat d'evitar desplaçaments, l'atenció administrativa i acadèmica es realitzarà principalment per telèfon, correu electrònic i webfamilia.

En el cas que haja de personar-se en el centre, haurà de sol·licitar cita prèvia en el telèfon 966 912 260, de 9.00 h. a 13.00 h i seguir les mesures de prevenció que a continuació detallem (més informació).

PUNT D'ATENCIÓ A L'USUARI

Els participants a les proves d'accés o en el procés d'admissió la primera opció de la qual siga l'Institut Severo Ochoa, podran sol·licitar per cita telefònica accés als mitjans informàtics necessaris per a emplenar la sol·licitud telemàticament.

Novetats

  • [14/05/2020] Publicat el calendari d'admissió del Severo Ochoa (ESO, BAT i Cicles Formatius).
  • Atés l'emergència sanitària es possibilita la tramitació electrònica en tots els procediments educatius. Si no disposa encara de certificat electrònic, els recomanem INICIAR JA EL TRÀMIT. Aconsellem per la seua simplicitat "El sistema d'identitat clave" Vídeo Tutorial
  • [05/05/2020] Proves d'accés a cicles formatius. El termini d'inscripció telemàtica és entre el 25 i el 29 de maig i les proves seran l'1 i 2 de juliol.
  • [23/04/2020] Dates proves PAU. Es realitzaran els dies 7, 8 i 9 de juliol. Segona convocatòria 8, 9 i 10 de setembre  (Més informació).

Atenció educativa domiciliària Covid 19

Davant la suspensió temporal de l'activitat educativa presencial, i seguint les instruccions de la Secretaria Autonómica d'Educació, establim el següent procediment amb l'objectiu de realitzar l'acompanyament educatiu telemàtic a l'alumnat de l'IES Severo Ochoa.

Tots eduquem i aprenem

TEAAquesta iniciativa, forma part d'un projecte d'innovació educativa. Fa uns anys, un grup de professors del Severo Ochoa va decidir fer un pas cap avant, un compromís per a treballar per i amb l'alumnat d'una forma diferent. Els pilars bàsics: la cohesió de l'equip docent i l'educació en valores mitançant de l'educació emocional, tot allò vertebrat baix les tècniques de l'aprenentatge cooperatiu amb la finalitat de que els nostres alumnes es formen integralment y alcancen les competències bàsiques en el marc d'una educació integral.

Erasmus+

Erasmus+En el nostre afany per a portar la innovació a les aules que oferisca al nostre alumnat un ventall de possibilitats el més ample possible, és un plaer per a nosaltres poder comunicar que durant el present curs escolar, estem treballant en l'IES Severo Ochoa tots dos projectes ERASMUS+ per a Secundària.

Acabem de finalitzar el projecte Erasmus+ KA1 "Una mirada compartida d'Europa" i hem començat a treballar en un altre nou, anomenat "Learning by Doing", té una duració de dos anys (des de 2018 a agost 2020) i va dirigit als docents del nostre institut.

eTwinning
eTwinning fomenta la col·laboració escolar a Europa utilitzant les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i fa costat als centres escolars prestant-los les eines i els serveis necessaris que faciliten la seua associació per a desenvolupar un projecte en comú.

Orientació Educativa i Vocacional
Educació Secundària
Batxillerat
Batxillerat
Famìlia d'Informàtica i Comunicacions
Famìlia d'Informàtica i Comunicacions
Família de Comerç i Màrqueting
Família de Comerç i Màrqueting
Família d'Administració i Gestió
Família d'Administració i Gestió