TREBALLANT PER PROJECTES

Un any més, l'alumnat i professorat de Primer Curs de l'IES SEVERO OCHOA d'Elx treballa les matèries de Castellà, Biologia/Geologia, Tecnologia i Ciències Socials per Projectes, més concretament mitjançant la metodologia d'Aprenentatge Basat en Projectes (APB).

Durant aquestes últimes setmanes, estem immersos en el Projecte "Around the World" en la qual utilitzem com a nexe comú l'exploració dels continents i l'estudi del seu clima, relleu, flora i fauna. De manera immersiva, treballem en el taller de Tecnologia i en el Laboratori de Biologia.

En el taller, construïm  cases d'ocells per a col·locar-los en el Paratge Natural del Clot de Galvany (Elx) mentre que en el laboratori realitzem pràctiques de dissecció d'invertebrats. I tot d'una forma transversal utilitzant com a fil conductor la història dels grans exploradors del món.