Cada dijous al Taller de Cuina amb Boj i Àitor l’alumnat del PAC ens prepara un menús delicioses. La setmana passada hi havia amanida amb rulo de cabra i ceba caramelitzada com a entrant i dos principals, un arròs de secret ibèric amb alls tendres i un arròs de peix de roca amb polp i calamar seguit de pastís de formatge.
Hui tocava paella de faves i carxofes i autèntics bunyols de carabassa. Ací us deixem algunes imatges.
![](https://portal.edu.gva.es/valldelasafor/wp-content/uploads/sites/1143/2024/04/a68be5c3-d644-4b8e-8b24-66546aa01a5c-1024x768.jpg)
![](https://portal.edu.gva.es/valldelasafor/wp-content/uploads/sites/1143/2024/03/084aba59-193e-4945-8efb-803fe39e76b1-1024x768.jpg)
![](https://portal.edu.gva.es/valldelasafor/wp-content/uploads/sites/1143/2024/04/1018bccf-f79f-4f2e-9374-ee2452f86bf2-1024x768.jpg)
![](https://portal.edu.gva.es/valldelasafor/wp-content/uploads/sites/1143/2024/04/e80a7321-179e-4ea7-96c3-a15b02659d10-1024x768.jpg)
![](https://portal.edu.gva.es/valldelasafor/wp-content/uploads/sites/1143/2024/04/2bc90492-894c-4b56-b75b-ace98896632c-1024x768.jpg)
![](https://portal.edu.gva.es/valldelasafor/wp-content/uploads/sites/1143/2024/03/9b95ac72-2b2e-4b9c-8470-27cca2e3dec9-1024x768.jpg)
![](https://portal.edu.gva.es/valldelasafor/wp-content/uploads/sites/1143/2024/03/9ab78575-d058-4ee3-a745-e781c4966f68-1024x768.jpg)