ESCOLA CANTA 2023

El divendres 26 de maig l’alumnat de cinqué de la nostra escola, juntament amb alumnat d’altres escoles i del Conservatori de Música i Dansa d’Alcoi va participar en el projecte L’Escola Canta. Es va representar la cantata “La missió de Robi”. Va ser una experiència molt enriquidora per a tots i totes i van demostrar que, després de molt treballar, podem fer coses meravelloses. Enhorabona!!

En el següent enllaç podeu trobar el vídeo complet de l’actuació. Esperem que vos agrade.

Si feu clic en el quadre de la part inferior accedireu a la gravació que van realitzar dos pares del grup.

https://www.youtube.com/live/Cf-_8tt66Xo?feature=share

CREUEM FRONTERES

Diumenge 21 de maig es va celebrar el Dia Mundial de la Diversitat Cultural. Per tal de commemorar aquesta data, al col.le hem fet una activitat molt especial. Hem enllaçat Espanya amb els països d’on provenen molts dels nostres companys i companyes i hem unit la nostra i les seues banderes. És molt enriquidor APRENDRE d’altres cultures, costums i llengües.

TENIM MOLTA SORT DE TINDRE AQUEST TRESOR A L’ESCOLA!

WRITING BACK TO SHERLOCK

L’alumnat de 4t ja li  hem donat resposta a la inesperada carta del nostre nou amic Sherlock Holmes. Fins i tot, l’hem convidat a festes el proper any!😉😉🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

SELLING AND BUYING

En Anglés, l’alumnat de 4t hem  practicat el vocabulari i les estructures de la unitat jugant a les botigues. Fins i tot hem treballat  les monedes i  el canvi de diners!

COM “MOLA” APRENDRE AIXÍ!

KABOOM GAME

L’alumnat de 6é hem seguit treballant i afiançant el llistat de verbs irregulars en Anglés amb altre joc per equips d’allò més dinàmic i emocionant.

ANEU EN COMPTE DE NO AGAFAR LA PARAULA KABOOM O PERDREU TOTS ELS PUNTS ACUMULATS!