Inici

DIA MUNDIAL CONTRA L’ASSETJAMENT ESCOLAR

Avuí hem celebrat el dia mundial de l’assetjament escolar. Des de la Comissió de Foment Lector del centre vam preparar diverses activitats que començaren amb la lectura conjunta a totes les classes del conte ‘Invisible’ de Eloy Moreno. Considerant que totes i tots som importants i què en aquesta escola ningú és invisible, hem realitzat la dinàmica d’encaixar fotografies de 2 persones diferents (alumnat, mestres i personal no docent) Ens hem buscat a l’hora del pati, ens hem conegut i hem conversat!! L’acte ha finalitzat amb l’alumnat de 5é i 6é cantant-nos el rap ‘Se buscan valientes’.
Ara preparem l’exposició a la Biblioteca del centre amb totes les fotografies-collage amb el lema: “En este col.le tots encaixem. Ningú és invisible”

DIA ESPECIAL A L’ESCOLA

Avui ho hem passat d’allò més amb els jocs Halloween que ens han preparat des de les àrees d’Educació Física i Anglès i amb l’ajuda de l’alumnat de 5è i 6è.

Ha estat un matí molt “guai”!

Bon pont per a totes i tots!

TREBALLS GUANYADORS CONCURS HALLOWEEN

Aquests treballs han estat els guanyadors del concurs Halloween d’enguany. La decisió ha estat ben difícil, ja que hi havia un nivell molt alt. Els guardonats són:

– Manualitat infantil: Lliris (4 anys B)

– Carabassa infantil: Galo (3 anys)

– Manualitat Primària: Cinta i Neus (6è A)

– Carabassa Primària: Juan Manuel (4t B)

HALLOWEEN AT SANT VICENT SCHOOL

Donem les gràcies per la gran acollida i elevada participació de l’alumnat i les famílies en el primer any del concurs de manualitats i carabasses de Halloween proposat des de l’àrea d’Anglès de l’escola. Queda més que demostrat que sou uns grans artistes! MIREU, MIREU BÉ QUE DEMÀ ENS TOCA VOTAR!

PRESENTACIÓ PROJECTE A L’AJUNTAMENT D’ALCOI

Representants dels diferents nivells de l’escola s’han personat en la sala de plens de l’Ajuntament d’Alcoi, on ens va rebre el regidor Jordi Silvestre,

Per presentar el projecte  que hem realitzat “Gaudim del nostre entorn” on l’alumnat i el professorat han estudiat diferents espais: El Molinar, Font del Quinzet, Sant Antoni i La Sarga. S’han estudiat la flora i la fauna, els accesos als paratges, conservació, etc

L’alumnat ha presentat a l’Ajuntament les propostes de millora.

GOOD BYE, DEAR JASON

El darrer divendres de maig ens vam acomiadar de Jason, el nostre auxiliar de conversa. Ha estat un autèntic plaer estar amb ell aquest curs i estem molt contents/es de que ens haja ajudat i hajam aprés tantes coses Gràcies a ell, a la seua implicació, creativitat i forma de ser la nostra competència lingüísstica en Anglès ha millorant moltíssim. Tant l’alumnat com tot el personal del centre et trobarem molt a faltar.

SOLS PODEM DIR-TE: MIL GRÀCIES, MOLTA SORT I FINS SEMPRE!

UN MÓN DE COLORS

Com cada 17 de maig, al col.le també hem volgut commemorar el Dia Mundial contra la Homofòbia, Bifòbia i Transfòbia.

Enguany l’alumnat de 5è i 6è hem acolorit uns ventalls fent al.lusió a l’Arc de Sant Martí i els hem penjat als balcons de l’escola.

Amb aquest fet volem recolzar tot el col.lectiu LGTBI i reivindicar la igualtat i llibertat pel que fa al gènere i la condició sexual.

I ÉS QUE TOTS/ES SOM IGUALS EN AQUEST MÓN DE COLORS!

25 N. EL CEIP SANT VICENT CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

NOU CORREU ELECTRÒNIC DEL CENTRE

Comuniquem que el nou correu electrònic del CEIP Sant Vicent és el següent:

03000266@edu.gva.es

HEROIS I HEROÏNES EN TEMPS DE COVID

L’exposició “Herois i heroïnes en temps de COVID” és un projecte que ha desenvolupat l’alumnat del col·legi públic Sant Vicent on ha participat tota la comunitat educativa. Pretén donar visibilitat a l’esforç i al treball realitzat per totes aquelles persones, col·lectius i organitzacions que han fet front a la situació actual de pandèmia a través d’un anàlisi, per part de l’alumnat, de la realitat que estem vivint des d’una perspectiva crítica, per a reconèixer tots els col·lectius que s’han solidaritzat amb la comunitat.
La finalitat principal del projecte ha sigut implicar a l’escola en un procés de reflexió sobre aquest temps de canvi i els reptes que planteja el nou paradigma de l’educació des d’una altra perspectiva, amb un caràcter obert i participatiu que cohesiona tota la comunitat educativa, amb l’objectiu de transmetre una sèrie de valors inclusius i solidàris a través de la llengua, l’art i la cultura.
Com a centre que pertany a la xarxa d’escoles associades a la UNESCO, s’ha llançat aquesta iniciativa dins del seu pla d’acció per a fer front a la pandèmia transformant l’actual situació en una experiència creativa, inclusiva i innovadora, i millorar el desenvolupament socioafectiu de l’alumnat. Es tracta d’un projecte interdisciplinar que abarca totes les àrees de l’aprenentatge, on les accions que es presenten pretenen millorar l’educació que oferim al nostre alumnat.

CONEIXEM EL COL·LEGI PÚBLIC SANT VICENT

AGRAÏMENT CREU ROJA. MARATÓ DE ZUMBA SOLIDARI

Vos compartim un vídeo-muntatge amb la passada activitat solidària de zumba al centre, on vam aconseguir donar 458,50 € a Creu Roja. Al final del vídeo apareix el seu agraïment.
Moltes gràcies a totes i tots per la vostra participació i col·laboració.