TREBALLS GUANYADORS CONCURS HALLOWEEN

Aquests treballs han estat els guanyadors del concurs Halloween d’enguany. La decisió ha estat ben difícil, ja que hi havia un nivell molt alt. Els guardonats són:

– Manualitat infantil: Lliris (4 anys B)

– Carabassa infantil: Galo (3 anys)

– Manualitat Primària: Cinta i Neus (6è A)

– Carabassa Primària: Juan Manuel (4t B)

DIA ESPECIAL A L’ESCOLA

Avui ho hem passat d’allò més amb els jocs Halloween que ens han preparat des de les àrees d’Educació Física i Anglès i amb l’ajuda de l’alumnat de 5è i 6è.

Ha estat un matí molt “guai”!

Bon pont per a totes i tots!

HALLOWEEN FROM THE USA

Aquests últims dies Joshua, el nostre auxiliar de conversa, ens ha parlat a l’alumnat de 4t de la festa de Halloween i de com ho celebren als Estats Units. Després hem fet uns jocs per equips i hem aconseguit unes pegatinas “súper xulís”.

HALLOWEEN AT SANT VICENT SCHOOL

Donem les gràcies per la gran acollida i elevada participació de l’alumnat i les famílies en el primer any del concurs de manualitats i carabasses de Halloween proposat des de l’àrea d’Anglès de l’escola. Queda més que demostrat que sou uns grans artistes!

MIREU, MIREU BÉ QUE DEMÀ ENS TOCA VOTAR!

ANBELÚ

Hui, a la classe de 3 anys, hem tingut la visita de Bea de la companyia Anbelú. Ens ha contat uns contes i hem cantat i ballat mentres ella tocava la guitarra, ho hem passat molt bé!

WELCOME TO OUR SCHOOL, JOSHUA!

Ja tenim nou auxiliar de conversa a l’escola! Li hem donat la benvinguda així com mereix a Joshua, qui ens acompanyarà al llarg d’aquest curs i ens ajudarà a millorar la nostra competència lingüística, sobretot a nivell oral.

QUINA SORT TENIM DE PODER COMPTAR AMB ELL!

A SPECIAL SWALLOW

Mireu quins corredor més “xuli” ens ha quedat al tercer cicle!

Per commemorar el 9 d’octubre, l’alumnat de 5è i 6è li vam “donar vida” a l’oroneta de la llegenda de Jaume I en classe d’Arts & Crafts. I com que ens van quedar d’allò més bé, hem decidit “deixar-les” volar pel nostre corredor.

UN VOL BEN ALT QUE NOSALTRES TAMBÉ EMPRENEM!

3, 2, 1… LET’S GO!!!!!

Comencem un nou curs amb molta força i energia!
L’alumnat de 4t, 5è i 6è hem elaborat un mural a les portes de l’aula d’Anglès amb els nostres noms i amb el títol: “Together we are stronger”. I és que el treball conjunt sempre ens enriqueix i ens ajuda a crèixer en tots els sentits.

JUNTES I JUNTS FORMEM UN GRAN EQUIP!!!!!

SEGON I L’ALZHEIMER

Amb motiu del Dia Mundial del Alzheimer els xiquets i xiquetes de 2n de primària el divendres passat es van sumar junt amb l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi i les autoritats de l’Ajuntament  d’Alcoi a la concentració que va tindre lloc en la Plaça d’Espanya per a commemorar este dia, amb l’objectiu de donar a conéixer la malaltia, les seues conseqüències i demanar el suport de les institucions i la societat en general.