EX822pilB51PlDtdlaKDfEYBM6goYMgC6f6pyXG-Vl_e6w?e=qe0t5z&download=1
novetats

Sortida a la platja

20 de maig de 2024

Aquesta setmana passada els xiquets i xiquetes d’infantil van sortir de l’escola per gaudir d’un matí assolellat a la platja. Va ser una oportunitat perquè pogueren jugar, experimentar i sentir els elements naturals propis d’aquest entorn tan proper al nostre centre.

Teatre en anglés a Educació Infantil

16 de maig de 2024

Bugs’ stories Els alumnes i les alumnes d’infantil han anat a l’auditori de Vinaròs i han gaudit d’un teatre en anglés on han pogut cantar, ballar i pujar a l’escenari en companyia de la papallona, l’abella i el caragol.

Sortida a Sagunt de l’alumnat de 3r i 4t de primària

10 de maig de 2024

El passat dijous 9 de maig vam anar a Sagunt.Ens van explicar els carrers jueus de la ciutat , vam visitar el museu i l’amfiteatre, vam pujar al castell i ens van contar la seua història.Després de dinar, van realitzar una xicoteta obra de teatre.Vam passar un dia molt divertit.

TALLER PRIMERS AUXILIS

2 de maig de 2024

El passat dijous 2 de maig ens van fer un taller de primers auxilis.Vam comptar amb professionals de la sanitat pública.L’activitat va constar d’una part teòrica i una part pràctica.A la part pràctica, vam aprendre la tècnica de RCP.Va ser una activitat molt enriquidora.L’activitat la va organitzar l’AFA de l’escola.

Jornades de bàdminton a 3r cicle

26 d'abril de 2024

Aquest tercer trimestre l’alumnat de 5é i 6é ha gaudit d’unes sessions de bàdminton per part d’un tècnic de la federació.

3r a la pista d’atletisme

24 d'abril de 2024

Aquest dimecres 24 d’abril, l’alumnat de 3r va gaudir d’unes jornades d’atletisme amb altres escoles de Vinaròs.

Estada a Coma-Ruga de 5é

19 d'abril de 2024

El dijous, l’alumnat de 5é va començar la seua estància a Coma-ruga, on va poder gaudir de diferents activitats. Al matí van fer activitats per fomentar la cohesió del grup. A la tarda, després d’agafar forces van realizar activitats a la mar com el big-sup o el body board. Com podeu veure a les seues … Llegir més

Planta de reciclatge

18 d'abril de 2024

El passat dilluns 15 d’abril, l’alumnat de quart, vam visitar la planta de reciclatge de Cervera.Ens van ensenyar a reciclar correctament els diferents objectes, també ens van ensenyar les instal·lacions.

Ens ha tocat la mona!

11 d'abril de 2024

Aquest matí ens han portat la mona de xocolata que ens havia tocat al sorteig que fa tots els anys la pastisseria Macip per encàrrec de la Fundació Caixa Vinaròs. L’alumnat d’Educació Infantil ha pogut gaudir d’aquesta espectacular mona que simulava a la perfecció l’antiga escola Sant Sebastià.

Tallers de Pasqua a Primària

27 de març de 2024

Per a donar fi al segon trimestre, tot l’alumnat de primària ha participat en els tallers intercicles organitzats per la comissió de festes de l’escola. L’alumnat de sisé ha estat l’encarregat d’acompanyar i ajudar als més menuts i menudes, a la vegada que han organitzat el taller de coreografia. Tots i totes hem gaudit moltíssim! … Llegir més

tornar inici