DIA DE L’ARBRE.

Enguany hem celebrat aquesta fita en dos parts. La primera, el 31 de Gener, la vam dedicar a conèixer la diversitat d’arbres que hi ha al parc de l’estació i les seues característiques.

La segona va ser el divendres 1 de Març, que una vegada més vam anar al Permabosc, una illa de biodiversitat que custodia l’associació AMA Vall d’Aigües Vives, Interpreta Natura i la cooperativa LLavorem. Quan vam arribar ens van explicar el desenvolupament de l’activitat i conceptes com la permacultura, biodiversitat i el policultiu. Vam tindre un taller on férem un collaret de fusta decorat amb Interpreta Natura i per grups vam plantar arbres molt variats i plantes aromàtiques.

Durant l’activitat vam tindre la visita de l’alcalde de la Barraca, Gilles Denans, l’alcalde d’Alzira Alfons Domínguez i la regidora d’educació Virtuts Piera, amb vam poder conversar i seguir exposant necessitats i inquituts per tal d’aconseguir l’escola que sommiem.

Us compartim un vídeo on recollim imatges de l’activitat.