PARTICIPA A L’AMPA

L’altre dia una família nova al centre ens preguntava que quina utilitat tenia ser de l’AMPA (Associació de Mares i Pares de l’Alumnat). I són tantes, que hui volem compartir-les amb tots i totes vosaltres, ja que estem en període de poder fer-vos socis (fins l’11 d’octubre) 👇🏻

Ser de l’AMPA és apostar per una educació que va més enllà de les aules, per una escola de qualitat per a tots i totes. Ser de l’AMPA és fer comunitat, és fer escola.
Amb la quota de l’AMPA, que són 25€ a l’any per família (i no per xiquet/a), podem:

🕥 Oferir unes activitats extraescolars variades i a preus assequibles (de 17h a 18h).
– 🎉 Participar a les festes que s’organitzen al llarg del curs (disfresses de Fira, festa de la tardor, rastrell solidari, festival de Nadal, Carnestoltes, Teatre escolar, dia de la Pau, etc.).
– 🎁 Gaudir de gratuïtat o descomptes a les festes que organitza l’AMPA (festa de Nadal, sopar de final de curs, etc.). I de regalets per als vostres fills/es quan és l’ocasió.
– 📚Tindre accés gratuït a tots els llibres del pla lector que es desenvolupa a l’etapa de Primària (les famílies que no són de l’AMPA han de comprar/aconseguir els llibres pel seu compte).
– 🎲 Col·laborar amb la venta de la loteria de l’AMPA amb la qual l’any passat vam poder millorar el pati del centre per al nostre alumnat.
– 🎨 Participar, en la mesura del possible, en aquelles accions que l’associació necessite (pintar, fer un contacontes, dissenyar disfresses, preparar festes, etc.).
– 👨‍👩‍👦‍👦 Sentir-se part més activa de l’escola per potenciar actes i esdeveniments culturals i esportius, tan importants per a l’educació dels nostres fills i filles.
– 🧐 Reivindicar aquells recursos materials o personals que al centre fan falta.
– 🚶🏻 Participar de la marxa familiar de senderisme (i dinar) que cada any organitza l’AMPA a un preu més reduït.
– 🧑🏻‍🎓 Gaudir de les xerrades per a famílies que organitza l’AMPA.
– Entre altres més coses!

Per tot això volem donar les gràcies a totes les persones que col·laboren sent socis i, encara més, a les que participen dins de l’associació ajudant en les diferents accions que es duen a terme. I finalment, us animem a fer-vos socis i a col·laborar amb l’escola des de l’AMPA pel bé dels xiquets i xiquets. Mil gràcies. I ANIMAR-VOS a la resta de les famílies a ser sòcies de l’AMPA i més encara, a participar activament a l’associació.

Telegram de l’AMPA: https://t.me/joinchat/WLZnBdpAvjFtmfkB
Facebook de l’AMPA: https://www.facebook.com/ampaceip.mestrecaballero/
Instagram de l’AMPA: https://www.instagram.com/ampa_mestre_caballero/

Forma part d’aquesta aventura! Són només 25€ a l’any per família i els beneficis són incalculables!