Dia del pijama 2023

Com tots els anys, este 20 de novembre de 2023 celebrem en el CEIP Jorge Guillén el Dia del Pijama, organitzat per l’associació ASEAF.

“A Espanya, hi ha quasi 17.000 xiquets, xiquetes i adolescents que actualment viuen en centres d’acolliment, en lloc de fer-ho amb una família. El dia 20 de novembre, amb motiu de l’aprovació de la Convenció Internacional dels Drets del Xiquet, des d’ASEAF celebrem el Dia del Pijama, amb l’objectiu donar visibilitat als xiquets i joves que viuen en centres d’acolliment i conscienciar sobre el dret de tots els menors a viure en una llar amb una família.”

L’alumnat d’Infantil i Primària acudix al col·legi en pijama per a visibilitzar la realitat que viuen quasi 17.000 xiquets i xiquetes a Espanya que creixen en centres d’acolliment. El pijama simbolitza els moments en família i la calor de la llar quan les mares i pares lligen un conte als seus fills i filles abans d’anar-se a dormir. Un moment en el qual els xiquets se senten protegits, abrigallats i assegurances.