JORNADES EMPRÉN

El passat 11/11/2022 va tindre lloc en l’institut Sixto Marco la Jornada “Emprén en el Sector del Calçat.”
Les empreses Laud Reclycled i Sabata Feroç van dur a terme dues xarrades molt interessants sobre com van iniciar el seu negoci i l’experiència que han adquirit al llarg de tota la seua trajectòria.
Laud Reclycled és una empresa il·licitana que s’obri pas en el món amb la fabricació de sabatilles realitzades amb materials reciclats, càpsules de café i matalassos vells, concretament. Sabata Feroç, per part seua, és l’empresa valenciana de calçat infantil que arrasa per la seua creació de la sabata còmoda per excel·lència per als xiquets.
És important que empreses com aquestes, per a les quals preval la sostenibilitat i el respecte mig ambiental s’acosten al nostre alumnat a mostrar com és possible “una altra “ manera de fabricar.

Empreses que representen el talent local, l’esperit emprenedor i els valors lligats al Pacte Verd Europeu, anteposant l’Agenda 2030 en els seus projectes professionals i considerant important la contribució positiva a l’entorn més pròxim.
La *EPAS del Sixto Marco busca complir amb els objectius de l’Agenda 2030, i consegüentment, hem iniciat la setmana del reciclatge amb aquesta Jornada d’Emprenedoria, lligant les polítiques europees relatives a l’economia circular i la sostenibilitat amb el coneixement del “saber fer” d’empreses els valors de les quals coincideixen amb la promoció d’una cultura més ecològica .