GRADUACIÓ 2º BATXILLERAT

El passat 13 de juny va tindre lloc la graduació dels alumnes de 2n de batxillerat, del curs 2023-24, a l’Aula Magna de la Universitat Miguel Hernández d’Elx.

L’acte va començar als concordes del pasdoble El Ventall del Mestre Javaloyes que donava pas al conductor de l’esdeveniment, el professor Israel Hurtado Martínez que va enllaçar les seues paraules amb el tema de la curiositat. El professor de matemàtiques Alberto Rodríguez va tindre dos actuacions musicals amb el piano. Diferents vídeos de vivències dels alumnes en els seus viatges i la seua vida en l’institut van donar el punt afectiu i emotiu.

En representació del professorat Esmeralda Javaloyes va recordar les vivències dels alumnes en classe i per part de l’AMPA, la seua presidenta Nora Robles, en nom dels pares felicitava els alumnes per l’aconseguit fins ací i desitjava que la nova porta que s’obri siga una etapa d’èxits.

En nom de l’alumnat Adrian de la Vall, Noel Corral, Manuel Pomares i Iván Pastor van ser els encarregats de dirigir-nos unes boniques paraules recordant i agraint al professorat el seu treball i les seues vivències en l’institut.

Set alumnes van ser distingits amb Matrícula d’Honor pel brillant expedient al teu pas pel centre: Mireya Zarnoso Casas, Alejandro Esquiva Franco, Claudia Morales Medina, Iván Pastor Quirant, Juan Manuel Martínez Diago, Jorge San José López i Marcos Pacheco Antón.

Les paraules del director, Alfredo García Mas, van ser el moment previ per al lliurament d’orles als alumnes que acabaven el seu batxillerat.

Un bonic acte que portaren en les seues ments i cor.

Va acabar la jornada amb un sopar a la qual van assistir els alumnes i professors.