ACTIVITATS DELS CICLES FORMATIUS DEL CENTRE
  • Taller d’elaboració de sabó

    Taller d’elaboració de sabó

    El nostre alumnat de 1r FPB i 1r CFGM va realitzar un taller sobre com el·laborar sabó a partir de productes reciclats, per tal de conscienciar-los de la necessitat de conservar la natura i reutilitzar aquells productes que ja no es volen. Volem donar les gràcies a la nostra exalumna…

  • Tancament del restaurant pedagògic per al curs 2023-2024

    Tancament del restaurant pedagògic per al curs 2023-2024

    Els informem que el nostre restaurant tanca les seues portes fins al curs vinent. Esperem que tots aquells que ens heu visitat hàgeu gaudit amb les el·laboracions del nostre alumnat i, com sempre, esperem les vostres visites el proper curs. Bon profit!!!

  • Xarrada del xef executiu del NAC

    Xarrada del xef executiu del NAC

    El xef de NAC va vindre a explicar-nos la forma de funcionament de la seua empresa, les actuacions que apliquen en menús de necessitats específiques d’alimentació i el perfil de treballadors que busquen.

  • Taller sobre el·laboració de vi i maridatge

    Taller sobre el·laboració de vi i maridatge

    EL’enòleg Enrique Benavent ens va visitar per explicar-nos tot el procés d’elaboració del vi, diferències entre els tipus de raïm, i el servici del vi.

  • Taller de gastronomia sostenible

    Taller de gastronomia sostenible

    Dimecres 20 de desembre, l’alumnat de 1r i 2n de FPB i CFGM de Cuina i Restauració, va realitzar un taller titulat Gastronomia Sostenible. És un dels tallers promoguts per la Generalitat Valenciana dins de la campanya Reciclar amb els Cinc Sentits, i que la Comissió de Sostenibilitat del centre…

  • Visita a la Fira Gastrònoma

    Visita a la Fira Gastrònoma

    L’alumnat de cuina de l’IES Vermellar visita la Fira Mediterrània Gastrònoma, on es presenten nombroses novetats i tendències en el món de la gastronomia. El nostre alumnat va gaudir molt de l’experiència, es van formar en la seua especialitat i van agafar idees per a les seues el·laboracions.

  • Cuinant Yassa a l’IES Vermellar

    Cuinant Yassa a l’IES Vermellar

    Compartim amb tots vosaltres la recepta del plat Yassa, típic de Senegal i Gàmbia. Aquesta el·laboració va estar dirigida per Foody, a qui agraïm enormement el seu esforç i dedicació a l’activitat. L’alumnat de cuina, així com el seu professorat, varen gaudir amb la preparació d’aquest plat deliciós.

  • Obrim al públic!

    Obrim al públic!

    Des de l’IES Vermellar volem informar a tota la comunitat que, des de dijous 19 d’octubre, el nostre restaurant pedagògic obrirà al públic. No deixe passar l’oportunitat de visitar-nos i degustar els nostres exquisits plats. Bon appetit!!!

  • Informació dels nostres Cicles Formatius

    Informació dels nostres Cicles Formatius

    Com que en breu començarà el procés d’admissió per a Cicles Formatius (recordeu que és del 22 al 30 de maig), us deixem una presentació dels Cicles Formatius que us ofereix l’IES Vermellar (punxeu sobre la imatge per accedir al contingut). Esperem que us siga d’interés.

  • Pràctiques d’avaluació de cuina

    Pràctiques d’avaluació de cuina

    Us deixem ací alguns dels plats que el nostre alumnat ha el·laborat per a les pràctiques de l’avaluació. Bon appétit!

  • Nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Manteniment Electromecànic

    Nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Manteniment Electromecànic

    El nou curs 2021-2022, l’IES Vermellar comptarà amb un nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Manteniment Electromecànic, pertanyent a la família professional “Instal·lació i Manteniment”. Seguidament us donem alguna informació relativa a aquest nou Cicle: QUIN SERIA EL TÍTOL QUE S’OBTINDRIA A L’ESTUDIAR AQUEST CICLE? Amb la finalització dels…

  • Inscriu- te en el nostre cicle de cuina i gastronomia!

    Inscriu- te en el nostre cicle de cuina i gastronomia!

    Del 21 de maig a l’1 de juny del 2021 es trobarà oberta la preinscripció als cicles formatius de grau mitjà. Des de l’IES Vermellar us oferim el Cicle en Cuina i Gastronomia que, a més a més, al nostre centre té la particularitat de ser plurilingüe. Animeu-se a fer…

  • Finalització de la temporada 2019-2020 del restaurant pedagògic

    Finalització de la temporada 2019-2020 del restaurant pedagògic

    Volem informar-vos que donem per finalitzada la temporada 2019-2020 del nostre restaurant pedagògic, que tornarem a reobrir durant el curs 2020-2021. Volem agrair a tot l’alumnat i professorat del Cicle de Cuina la seua dedicació i implicació en el projecte, així com les magnífiques el·laboracions amb què ens han delectat…

  • Tancament del restaurant pedagògic el dia 30/10/19

    Tancament del restaurant pedagògic el dia 30/10/19

    Estimats clients, us informem que el restaurant pedagògic tancarà el proper dimecres dia 30 d’octubre. Estarem de tornada el dimecres 6 de novembre. Disculpeu les molèsties.

  • Inauguració del “Restaurant pedagògic”

    Inauguració del “Restaurant pedagògic”

    El dimecres 16 d’octubre s’inaugurava a l’IES Vermellar el restaurant pedagògic, activitat que es prolongarà durant tots els dimecres del curs. En aquesta primera sessió, el professorat va poder degustar els plats el·laborats pels alumnes del segon curs del Cicle de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia. Us deixem les…

  • Curs de manipulador d’aliments

    Curs de manipulador d’aliments

    Encetem el curs escolar 2019-2020 a l’FPB de Cuina. Els alumnes de 1r d’FPB assistiren al curs de manipulador d’aliments, obtenint tots el corresponent diploma.