Taller de gastronomia sostenible

Dimecres 20 de desembre, l’alumnat de 1r i 2n de FPB i CFGM de Cuina i Restauració, va realitzar un taller titulat Gastronomia Sostenible. És un dels tallers promoguts per la Generalitat Valenciana dins de la campanya Reciclar amb els Cinc Sentits, i que la Comissió de Sostenibilitat del centre ha inclòs dins del projecte Verdmellar

En aquest taller l’alumnat va aprendre la importància del reciclatge en la cuina i que paperera selectiva s’utilitza per a cada residu. Així mateix van veure l’important que és generar els menys possibles residus, reutilitzant els materials que es malgasten

Al taller es va realitzar una dinàmica participativa per a identificar les fraccions de residus que es generen durant l’elaboració, preparació i el consum d’una paella, donant a conèixer la separació de cadascuna d’aquestes fraccions en els seus contenidors corresponents

Destacar sobretot, el bon clima que va haver-hi en tot moment entre professors, monitors i alumnat i la gran participació i implicació d’aquest en el taller.