-
La cuina també pot salvar vides
A l’IES Vermellar s’està duent a terme un Aprenentatge Servei per part de l’alumnat d’FPB i CFGM de Cuina i Gastronomia, consistent en portar menjar elaborat als pobles damnificats per la DANA. Aquesta iniciativa del departament de cuina va nàixer del propi alumnat, que va mostrar reiteradament al professorat el…
-
Taller d’elaboració de sabó
El nostre alumnat de 1r FPB i 1r CFGM va realitzar un taller sobre com el·laborar sabó a partir de productes reciclats, per tal de conscienciar-los de la necessitat de conservar la natura i reutilitzar aquells productes que ja no es volen. Volem donar les gràcies a la nostra exalumna…
-
Xarrada del xef executiu del NAC
El xef de NAC va vindre a explicar-nos la forma de funcionament de la seua empresa, les actuacions que apliquen en menús de necessitats específiques d’alimentació i el perfil de treballadors que busquen.
-
Taller sobre el·laboració de vi i maridatge
EL’enòleg Enrique Benavent ens va visitar per explicar-nos tot el procés d’elaboració del vi, diferències entre els tipus de raïm, i el servici del vi.
-
Taller de gastronomia sostenible
Dimecres 20 de desembre, l’alumnat de 1r i 2n de FPB i CFGM de Cuina i Restauració, va realitzar un taller titulat Gastronomia Sostenible. És un dels tallers promoguts per la Generalitat Valenciana dins de la campanya Reciclar amb els Cinc Sentits, i que la Comissió de Sostenibilitat del centre…
-
Visita a la Fira Gastrònoma
L’alumnat de cuina de l’IES Vermellar visita la Fira Mediterrània Gastrònoma, on es presenten nombroses novetats i tendències en el món de la gastronomia. El nostre alumnat va gaudir molt de l’experiència, es van formar en la seua especialitat i van agafar idees per a les seues el·laboracions.
-
Cuinant Yassa a l’IES Vermellar
Compartim amb tots vosaltres la recepta del plat Yassa, típic de Senegal i Gàmbia. Aquesta el·laboració va estar dirigida per Foody, a qui agraïm enormement el seu esforç i dedicació a l’activitat. L’alumnat de cuina, així com el seu professorat, varen gaudir amb la preparació d’aquest plat deliciós.
-
Obrim al públic!
Des de l’IES Vermellar volem informar a tota la comunitat que, des de dijous 19 d’octubre, el nostre restaurant pedagògic obrirà al públic. No deixe passar l’oportunitat de visitar-nos i degustar els nostres exquisits plats. Bon appetit!!!
-
Informació dels nostres Cicles Formatius
Com que en breu començarà el procés d’admissió per a Cicles Formatius (recordeu que és del 22 al 30 de maig), us deixem una presentació dels Cicles Formatius que us ofereix l’IES Vermellar (punxeu sobre la imatge per accedir al contingut). Esperem que us siga d’interés.
-
Pràctiques d’avaluació de cuina
Us deixem ací alguns dels plats que el nostre alumnat ha el·laborat per a les pràctiques de l’avaluació. Bon appétit!
-
Nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Manteniment Electromecànic
El nou curs 2021-2022, l’IES Vermellar comptarà amb un nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Manteniment Electromecànic, pertanyent a la família professional “Instal·lació i Manteniment”. Seguidament us donem alguna informació relativa a aquest nou Cicle: QUIN SERIA EL TÍTOL QUE S’OBTINDRIA A L’ESTUDIAR AQUEST CICLE? Amb la finalització dels…
-
Inscriu- te en el nostre cicle de cuina i gastronomia!
Del 21 de maig a l’1 de juny del 2021 es trobarà oberta la preinscripció als cicles formatius de grau mitjà. Des de l’IES Vermellar us oferim el Cicle en Cuina i Gastronomia que, a més a més, al nostre centre té la particularitat de ser plurilingüe. Animeu-se a fer…
-
Curs de manipulador d’aliments
Encetem el curs escolar 2019-2020 a l’FPB de Cuina. Els alumnes de 1r d’FPB assistiren al curs de manipulador d’aliments, obtenint tots el corresponent diploma.