Taller de gastronomia sostenible

Dimecres 20 de desembre, l’alumnat de 1r i 2n de FPB i CFGM de Cuina i Restauració, va realitzar un taller titulat Gastronomia Sostenible. És un dels tallers promoguts per la Generalitat Valenciana dins de la campanya Reciclar amb els Cinc Sentits, i que la Comissió de Sostenibilitat del centre ha inclòs dins del projecte Verdmellar

En aquest taller l’alumnat va aprendre la importància del reciclatge en la cuina i que paperera selectiva s’utilitza per a cada residu. Així mateix van veure l’important que és generar els menys possibles residus, reutilitzant els materials que es malgasten

Al taller es va realitzar una dinàmica participativa per a identificar les fraccions de residus que es generen durant l’elaboració, preparació i el consum d’una paella, donant a conèixer la separació de cadascuna d’aquestes fraccions en els seus contenidors corresponents

Destacar sobretot, el bon clima que va haver-hi en tot moment entre professors, monitors i alumnat i la gran participació i implicació d’aquest en el taller.

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies