En directe: Concert a Benlloc

CONCERT A BENLLOC

a càrrec de l’alumnat de l’optativa de música

L’alumnat de l’optativa de música va realitzar el passat dimarts 28 de febrer un concert a l’Auditori Municipal de Benlloc. L’alumnat en qüestió està integrat pels nivells de 2n d’ESO, 4t d’ESO i 1r de Batxillerat.

A més, l’actuació va ser un examen per al mateix alumnat, on varen mostrar el treball realitzat durant tot el que porten de curs.

El programa del concert va ser molt complet i variat. Així es va escoltar interpretació amb Ukeleles, Cor, instrumental Orff, a més d’enriquir l’espectacle amb Ball Popular i Percussió Corporal en algunes de les peces.

Programa del concert:

  1. En algún lugar – Duncan Dhu
  2. Billie Jean – Michael Jackson (percussió corporal)
  3. Dansa popular “Xampanya”
  4. Elefants – Oques Grasses
  5. NANANA – Enric Pizà (percussió corporal)
  6. Viene y Va – Fito&Fitipaldis
  7. Agua Es (cançó per a cor infantil)

Al llarg del concert, es van explicar els grans projectes del departament de música a més d’escoltar diferents fragments dels mateixos.

Aquests projectes són:

  • TU KÈ? (Trobada Ukelele i Cor): Aquesta trobada es realitzarà a la Vall d’Alba els dies 30 i 31 de març, i finalitzarà amb un CONCERT-ESPECTACLE el divendres 31 de març a les 20:00 hores. El concert es farà a la plaça de bous de la Vall d’Alba i l’entrada serà totalment lliure fins a completar aforament.
  • CSE (Com Sona l’ESO): Es realitzarà del 10 al 13 de maig a Altea (Alacant). El concert serà el divendres 12 de maig (hora per establir, segurament cap a les 22:00 hores).

Per finalitzar el concert, tot l’alumnat de l’optativa de música i tot l’alumnat del Col·legi “Virgen de Loreto”, de Benlloc, van tocar i cantar la cançó Agua Es.

En definitiva, una gran jornada musical, on els protagonistes eren les i els alumnes gaudint de fer el que més els agrada, BONA MÚSICA!

ENHORABONA!!

Resum concert Auditori Municipal de Benlloc:

Concert complet: